Tejfölös-parmezános burgonya recept

megosztás
0
Tejfölös-parmezános burgonya
Tejfölös-parmezános burgonya
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem ezt a köretet, mert roppant egyszerű és nagyon finom. Sültekhez ajánlom.


hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tepsiben sült tejfölös burgonya, tejfölös-parmezános krumpli, tejföllel és parmezánnal sült burgonya
Szólj hozzá!
megosztás
0

elkészítés

  1. A krumplikat megmossuk és egészben, héjában megfőzzük.
  2. Ha kihűlt, meghámozzuk és felkarikázzuk.
  3. Egy tűzálló tálat kivajazunk és beletesszük a krumplit. Megsózzuk. A sajt felét ráterítjük.
  4. Ráöntjük a tejfölt, a tetejét pedig megszórjuk a maradék  parmezánnal. Tehetünk rá egy kevés friss kakukkfüvet is.
  5. Forró sütőben addig sütjük, amíg a teteje szép barna nem lesz.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 32 085
elküldve: 4
receptkönyben: 540
elkészítve: 10/15
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

BPER
BPER sze, 2016-02-10 16:39

Nagyon finom!!!!!!!!! Máskor is el fogom készíteni :)

cyberangyal
cyberangyal v, 2010-08-01 12:53

Nagyon tetszik, ki fogom próbálni a napokban, köszönöm az ötletet. :)

508