Tejfölös-parmezános burgonya recept

Kalória?
Tejfölös-parmezános burgonya
Tejfölös-parmezános burgonya
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem ezt a köretet, mert roppant egyszerű és nagyon finom. Sültekhez ajánlom.


hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tepsiben sült tejfölös burgonya, tejfölös-parmezános krumpli, tejföllel és parmezánnal sült burgonya
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat megmossuk és egészben, héjában megfőzzük.
  2. Ha kihűlt, meghámozzuk és felkarikázzuk.
  3. Egy tűzálló tálat kivajazunk és beletesszük a krumplit. Megsózzuk. A sajt felét ráterítjük.
  4. Ráöntjük a tejfölt, a tetejét pedig megszórjuk a maradék  parmezánnal. Tehetünk rá egy kevés friss kakukkfüvet is.
  5. Forró sütőben addig sütjük, amíg a teteje szép barna nem lesz.

statisztika

beküldve:
nézettség: 27 471
elküldve: 3
receptkönyben: 412
elkészítve: 5/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept

Hozzászólások (3)

cyberangyal
cyberangyal v, 2010-08-01 12:53

Nagyon tetszik, ki fogom próbálni a napokban, köszönöm az ötletet. :)

Legfrissebb cikkek

Top 13+1 édesség a szünidőre
Top 13+1 édesség a szünidőre
Végre nincs házi feladat, nem kell bepakolni a táskát és kimosni a tornacuccot. Az egyik legjobb időtöltés, ha együtt sütünk-főzünk a gyerekekkel!
508