Tejfölös-parmezános burgonya recept

Tejfölös-parmezános burgonya
Tejfölös-parmezános burgonya
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem ezt a köretet, mert roppant egyszerű és nagyon finom. Sültekhez ajánlom.


hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tepsiben sült tejfölös burgonya, tejfölös-parmezános krumpli, tejföllel és parmezánnal sült burgonya
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat megmossuk és egészben, héjában megfőzzük.
  2. Ha kihűlt, meghámozzuk és felkarikázzuk.
  3. Egy tűzálló tálat kivajazunk és beletesszük a krumplit. Megsózzuk. A sajt felét ráterítjük.
  4. Ráöntjük a tejfölt, a tetejét pedig megszórjuk a maradék  parmezánnal. Tehetünk rá egy kevés friss kakukkfüvet is.
  5. Forró sütőben addig sütjük, amíg a teteje szép barna nem lesz.

statisztika

beküldve:
nézettség: 26 479
elküldve: 3
receptkönyben: 370
elkészítve: 3/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept

Hozzászólások (2)

Legfrissebb cikkek

Domi’s Bake Shop - példaértékű új hullám
Domi’s Bake Shop - példaértékű új hullám
Kedves, barátságos, stílusos - mintha csak a legjobb barátnőd hívna át egy sütizésre, és közben elmesélné, hogy megcsinálta a saját cukrászdáját.
Így működik a tökéletes sütés
Így működik a tökéletes sütés
Mitől barnul, sül a hús, a kenyér vagy akár a zöldség? Hogy lassítsuk vagy gyorsítsuk a folyamatot? Ha te is szeretnéd tudni, olvass tovább!
557