Tejfölös kapormártás recept

Tejfölös kapormártás
Tejfölös kapormártás
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sült hús mellé, fasírozotthoz vagy csak zsemlegombóccal is tálalhatjuk.

hozzávalók / 4 adag

  • 1 csokor kapor
  • olaj vagy zsír
  • 175 g tejföl
  • 4 ek liszt

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kaporszósz, tejfölös kapormártás, kapros mártás
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kaprot apróra vagdossuk.
  2. Zsiradékon megpároljuk a kaprot, felöntjük vízzel, sózzuk, kevés ideig főzzük.
  3. A tejfölből, lisztből víz hozzáadásával habarást készítünk.
  4. Hozzáöntjük a kaporhoz, és felforraljuk.
  • költség: 250 Ft
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 48
össznézettség: 87 817
elküldve: 6
receptkönyvben: 154
elkészítve: 10/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
149 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!