Tárkonyos-tejszínes csirkeragu leves recept

Kalória?
Tárkonyos-tejszínes csirkeragu leves
Tárkonyos-tejszínes csirkeragu leves
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az anyukámtól tanultam, de már én finomabbra főzöm:)

hozzávalók / 6 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes raguleves, csirkeraguleves, tárkonyos raguleves
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy fazékba olajat melegítünk és üvegesre pirítjuk benne a hagymát.
  2. Hozzáadjuk a kockára vágott húst és fűszerezzük.
  3. Mikor már majdnem puha, hozzáadjuk a zöldségeket és a vizet, majd összefőzzük őket.
  4. Hozzárakjuk a fokhagymát és a mustárt.
  5. Mikor már minden megpuhult, hozzáöntjük a tejszínt és ha még kell, ízesítjük.
  6. Tálaláskor pár csepp friss citromlével érdemes még meglocsolni.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 20 195
elküldve: 13
receptkönyben: 185
elkészítve: 13/18
Facebookon megjelent: -

szakács

Andzsika

Mióta szakács: 2012.10.25.
11 recept

Hozzászólások (8)

k.gyula45
k.gyula45 szo, 2015-01-31 06:24

Ez az, én is ezt kerestem, de amúgy jónak tűnik, ma kipróbálom, de én friss zöldségekkel, és talán némi csirkeszárnnyal.

Andzsika
Andzsika / Andzsika p, 2013-08-09 11:23

Szia! De igen,kell:) Úgy tűnik ez kimaradt:( Ízlés szerint rakunk bele,miután beleöntjük a tejszínt!

kávémókus
kávémókus h, 2013-06-10 17:30

Szia!
A zöldségeknél általában zöldborsóra gondolnak, viszont a világból ki lehet kergetni vele. Szerinted karfiol-brokkoli-répa jó lenne bele?

377