Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tárkonyos-tejszínes csirkeragu leves

Tárkonyos-tejszínes csirkeragu leves
Tárkonyos-tejszínes csirkeragu leves
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az anyukámtól tanultam, de már én finomabbra főzöm:)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy fazékba olajat melegítünk, és üvegesre pirítjuk benne a hagymát.
  2. Hozzáadjuk a kockára vágott húst, és fűszerezzük.
  3. Mikor már majdnem puha, hozzáadjuk a zöldségeket és a vizet, majd összefőzzük őket.
  4. Hozzárakjuk a fokhagymát és a mustárt.
  5. Mikor már minden megpuhult, hozzáöntjük a tejszínt, és ha még kell, ízesítjük.
  6. Tálaláskor pár csepp friss citromlével érdemes még meglocsolni.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 26 169
elküldve: 13
receptkönyvben: 226
elkészítve: 18/23
Facebookon megjelent: -

szakács

Andzsika

Mióta szakács: 2012.10.25.
23 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes raguleves, csirkeraguleves, tárkonyos raguleves

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

k.gyula45
k.gyula45 Sat, 2015-01-31 06:24

Ez az, én is ezt kerestem, de amúgy jónak tűnik, ma kipróbálom, de én friss zöldségekkel, és talán némi csirkeszárnnyal.

Andzsika
Andzsika / Andzsika Fri, 2013-08-09 11:23

Szia! De igen,kell:) Úgy tűnik ez kimaradt:( Ízlés szerint rakunk bele,miután beleöntjük a tejszínt!

kávémókus
kávémókus Mon, 2013-06-10 17:30

Szia!
A zöldségeknél általában zöldborsóra gondolnak, viszont a világból ki lehet kergetni vele. Szerinted karfiol-brokkoli-répa jó lenne bele?

292
csirkemell filé 2 db
vöröshagyma 1 nagy fej
napraforgó olaj 2 ek
ételízesítő 2 ek
fokhagyma 2 gerezd
bors 1 kk
zöldségkeverék 40 dkg
víz 6 dl
tej 2 dl
mustár 1 kk
citromlé 1 citromból nyert
főzőtejszín 5 dl
1 kk
citromlé 3 csepp
tárkony 1 kk