Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tarka reteksaláta

Tarka reteksaláta
Tarka reteksaláta
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Friss rozskenyérrel finom ebéd vagy vacsora.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A retket és a hagymát megpucoljuk, mossuk.
  2. A retket, hagymát, virslit és csemegeuborkát vékony szeletekre vágjuk.
  3. Az ecetet elkeverjük sóval, borssal és csipet cukorral, majd hozzákeverjük az olajat.
  4. A vinegretet a salátára öntjük és jól elkavarjuk. Megszórjuk a metélőhagymával.
  • költség: 1200 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 107
össznézettség: 16 375
elküldve: 6
receptkönyvben: 140
elkészítve: 4/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1904 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

virslis reteksaláta, ecetes-snidlinges reteksaláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

komartt
komartt Mon, 2017-12-25 11:42

Nagyon fincsi volt, karácsonyi előételnek készítettem.

342
retek 12 db
lila hagyma 2 közepes fej
virsli 350 g
csemegeuborka 150 g
snidling 1 ek
almaecet 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 késhegynyi
napraforgó olaj 4 ek