r
Nosalty Logó

Vörösboros marharagu alla napoletana gnocchival

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Hobbychef
Vörösboros marharagu alla napoletana gnocchival
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír

ragu

gnocchi

Összesen 977 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír

ragu

gnocchi

Összesen 1952 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír

ragu

gnocchi

Összesen 108 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    53 g

Zsír

  • Összesen
    42.6 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    219 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1649 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    78 mg
  • Kálcium
    151 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    153 mg
  • Foszfor
    682 mg
  • Nátrium
    564 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    76.3 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    563 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    711 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    86 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    98 micro
  • Kolin:
    281 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    2546 micro
  • β-karotin
    6784 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    12793 micro
  • Lut-zea
    392 micro
Összesen 977 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    106 g

Zsír

  • Összesen
    85.1 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    439 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3298 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    156 mg
  • Kálcium
    301 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    305 mg
  • Foszfor
    1365 mg
  • Nátrium
    1128 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    152.7 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    1126.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1421 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    16 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    172 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    62 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    195 micro
  • Kolin:
    562 mg
  • Retinol - A vitamin:
    79 micro
  • α-karotin
    5093 micro
  • β-karotin
    13568 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    25586 micro
  • Lut-zea
    785 micro
Összesen 1952 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    178.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    74 mg
  • Nátrium
    61 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    276 micro
  • β-karotin
    735 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1385 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 108 kcal

Elkészítés

ragu

  1. A hagymákat aprítjuk, a sárgarépát szeleteljük. A szalonnát felkockázzuk. A húst nagyobb kockára vágjuk.
  2. Egy serpenyőben olívaolajon a szalonnát megpirítjuk, a hagymát dinszteljük, majd a húst fehérre sütjük. Hozzáadjuk a répát, majd a paprikákat, végül a paradicsomot Fűszerezzük, beleöntjük a paradicsompürét és az alaplevet. Belerakjuk a babérlevelet és a kakukkfüvet. Lefedve másfél órát főzzük, időnként megkavarjuk.
  3. Amikor már a hús csaknem puha, hozzáöntjük a vörösbort. Még 20 percig főzzük tovább.
  4. Közben elkészítjük a gnocchit. A krumplit héjában megfőzzük. A krumplit összetörjük, összekeverjük a liszttel és a tojással, kicsit meggyúrjuk, majd nudlikat formázunk. Forró vízben megfőzzük. Kevés olajban megforgatjuk, kicsit megpirítjuk.
  5. Tálaláskor szedünk a tányérra gnocchit, mellé marharagut.
  • Receptkönyvben: 49
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2556
  • Feltöltés dátuma: 2017. február 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Az olasz ízek kedvelőinek.

Címlapról ajánljuk

További cikkek