r
Nosalty Logó

Hús a húsban rántva

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Walaky
Hús a húsban rántva
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 16% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 26% Zsír

fasírt

panírozás

összeállítás

Összesen 1072 kcal
  • 16% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 26% Zsír

fasírt

panírozás

összeállítás

Összesen 6428 kcal
  • 16% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 26% Zsír

fasírt

panírozás

összeállítás

Összesen 316 kcal
  • 16% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.2 g

Zsír

  • Összesen
    81.2 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    257 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    958.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    479 mg
  • Nátrium
    275 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    149 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    49 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    244 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    214 micro
Összesen 1072 kcal
  • 16% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    307.1 g

Zsír

  • Összesen
    486.9 g
  • Telített zsírsav
    73 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    192 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    144 g
  • Koleszterin
    1544 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5753.2 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    354 mg
  • Kálcium
    493 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    342 mg
  • Foszfor
    2876 mg
  • Nátrium
    1650 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    196.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    894.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    461 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    146 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    293 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    80 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    306 micro
  • Kolin:
    1463 mg
  • Retinol - A vitamin:
    453 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    97 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1285 micro
Összesen 6428 kcal
  • 16% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.1 g

Zsír

  • Összesen
    23.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    76 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    282.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    141 mg
  • Nátrium
    81 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    63 micro
Összesen 316 kcal

Hozzávalók

fasírt

panírozás

összeállítás

Elkészítés

fasírt

  1. A csirkemell szeleteket (12 szeletre vágtuk) megmossuk - műanyag zacskó között, hogy ne fröcsögjön szét -, enyhén kiklopfoljuk, besózzuk, félretesszük.
  2. Elkészítjük a fasírt húst: a hozzávalókat jól összegyúrjuk, összenyomkodjuk, 12 - egyenlő - gombócot készítünk belőlük.
  3. Minden hússzelet közepére teszünk egy fasírt gombócot, szétnyomkodjuk a hús szélességének megfelelően, teszünk mindegyik közepébe egy sajthasábot, erre ráhúzogatjuk a fasírt húst két oldalról, s a mellszeletek kimaradt részeit ráhajtjuk a sajtos fasírthúsra két oldalról.
  4. Végül a szokásos módon bepanírozzuk (liszt, tojás - ebbe is kell tenni kevés sót, zsemlemorzsa), s bő olajban, először közepes lángon, majd lassan, hogy jól átsüljön, mindkét oldalát szép pirosra sütjük. Tetszőleges körettel, salátával, savanyúsággal tálaljuk. Én zöldséges rizzsel, erős savanyú paprikával tálaltam, mivel a kép készültekor éppen tél volt, s ezt kívántuk hozzá! :)
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 36 alkalommal
  • Receptkönyvben: 39
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1933
  • Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 16.

Ajánló

Megjegyzés: mivel a Karaván sajt nem úgy olvad, mint a trappista, így szépen megmarad sütés közben is, jól látható, nagyon mutatós szeletelve, azon kívül, hogy rettenetesen finom! ÖTLET: hidegtálakhoz is kiváló "kellék" szeletelve! Ebből következik, hogy hidegen is nagyon finom paradicsommal, paprikával, uborkával, s egyéb salátafélékkel! JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK HOZZÁ ANNAK, AKI ELKÉSZÍTI! :)   

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon szeretjük a rántott csirkemellet, a fasírozottat is, de valami izgalmasabbat szerettem volna összehozni, a két kedvencünket nem nélkülözve! :) Így született meg ez a nagyon finom husika, mely az ünnepi asztalon is megállja helyét! Merem ajánlani mindenkinek! Nem csupán az isteni íze miatt, de csinos is, így el lehet kápráztatni a családot, vendégeket! :) 

Hozzávalók

fasírt

panírozás

összeállítás

Címlapról ajánljuk

További cikkek