r
Nosalty Logó

Erdei gyümölcsös túrótorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Erdei gyümölcsös túrótorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére és az oldalára

Összesen 298 kcal
  • 9% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére és az oldalára

Összesen 3568 kcal
  • 9% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A piskótához

A krémhez

A tetejére és az oldalára

Összesen 198 kcal
  • 9% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.1 g

Zsír

  • Összesen
    11.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    109 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    784.2 g
  • Cink
    109 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    141 mg
  • Vas
    84 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    270 mg
  • Nátrium
    138 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    10 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    50 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    41 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    143 micro
Összesen 298 kcal
  • 9% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    157.8 g

Zsír

  • Összesen
    135.3 g
  • Telített zsírsav
    70 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1302 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9410.5 g
  • Cink
    1307 mg
  • Szelén
    145 mg
  • Kálcium
    1697 mg
  • Vas
    1013 mg
  • Magnézium
    261 mg
  • Foszfor
    3236 mg
  • Nátrium
    1657 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    43 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    431.6 g
  • Cukor
    218 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    973.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1055 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    107 mg
  • D vitamin:
    284 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    125 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    602 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    241 micro
  • Kolin:
    929 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1013 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    497 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1717 micro
Összesen 3568 kcal
  • 9% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    7.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    521.6 g
  • Cink
    72 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    56 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    179 mg
  • Nátrium
    92 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.9 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    33 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    95 micro
Összesen 198 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A tetejére és az oldalára

Elkészítés

A piskótához

  1. A piskótához szétválasztjuk a tojásokat, a fehérjét nem túl kemény habbá verjük, a sárgáját kikeverjük a cukorral, kakaóval, kevés tojásfehérjével, liszttel és a sütőporral, majd hozzáadjuk a többi fehérjét. Sütőben megsütjük.
  2. A krémhez felverjük a habtejszínt, majd a túrót robotgéppel krémesre törjük, hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, és elkeverjük a felvert tejszínnel.
  3. A kihűlt piskótát kettévágjuk, és az alját visszatesszük a tortaformába, megkenjük a krém nagyjából felével, 2-3 ek krémet félreteszünk az oldalához, rátesszük a tetejét, és megkenjük a maradék krémmel úgy, hogy a tortaforma és a piskóta között betömjön minden rést, hogy a zselatin ne tudjon befolyni.
  4. Majd rápakoljuk a fagyos gyümölcsöket, az előírás szerint elkészített tortazselét ráöntjük a tetejére, és 3-4 órára hűtőbe tesszük. Ezután díszítjük körbe a babapiskótával.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 22
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 122
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 34104
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Páromnak készült születésnapjára.

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A tetejére és az oldalára

Címlapról ajánljuk

További cikkek