r
Nosalty Logó

Csokis répatorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Flóra
Csokis répatorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 9% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 725 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 5789 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 270 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Kálcium
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.5 g

Zsír

  • Összesen
    26.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    162 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1034.6 g
  • Cink
    165 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    135 mg
  • Vas
    129 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    373 mg
  • Nátrium
    105 mg
  • Réz
    7 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    103.1 g
  • Cukor
    74 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    103.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    289 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    35 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    16 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    75 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    139 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    891 micro
  • β-karotin
    2125 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    292 micro
Összesen 725 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Kálcium
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    179.8 g

Zsír

  • Összesen
    211.6 g
  • Telített zsírsav
    82 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    52 g
  • Koleszterin
    1292 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8277 g
  • Cink
    1317 mg
  • Szelén
    197 mg
  • Kálcium
    1079 mg
  • Vas
    1030 mg
  • Magnézium
    731 mg
  • Foszfor
    2981 mg
  • Nátrium
    839 mg
  • Réz
    55 mg
  • Mangán
    48 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    824.9 g
  • Cukor
    594 mg
  • Élelmi rost
    46 mg

VÍZ

  • Összesen
    825.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2313 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    278 micro
  • K vitamin:
    48 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    126 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    602 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    349 micro
  • Kolin:
    1115 mg
  • Retinol - A vitamin:
    601 micro
  • α-karotin
    7125 micro
  • β-karotin
    16997 micro
  • β-crypt
    32 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    2333 micro
Összesen 5789 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Kálcium
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    386.2 g
  • Cink
    61 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    48 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.5 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    28 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    332 micro
  • β-karotin
    793 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    109 micro
Összesen 270 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat szétválasztjuk. A tojások fehérjét a kristálycukorral vízgőz felett kemény habbá verjük.
  2. A tojások sárgáját, a lisztet, a kakaót, a répát, a diót és az olajat óvatosan összekeverjük a habbá vert tojásfehérjékkel.
  3. Sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük a tésztát, és előmelegített sütőben, megsütjük.
  4. Ha kihűlt, keresztben félbevágjuk.
  5. A túrót és a porcukrot összekeverjük.
  6. A csokikat megolvasztjuk, majd a túróhoz keverjük őket. Robotgéppel sima masszává dolgozzuk össze a keveréket.
  7. A torta alsó lapját megkenjük a krém felével. Ráhelyezzük a torta tetejét, és a maradék krémet rákenjük a tortára úgy, hogy az oldalára is jusson. Csokiforgáccsal díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 242
  • Tegnapi nézettség: 39
  • 7 napos nézettség: 157
  • Össznézettség: 51296
  • Feltöltés dátuma: 2011. február 24.

Ajánló

Csokiforgács készítése itt található: http://florakonyha.blogspot.com/2011/02/csokiforgacs.html

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vendégségbe készült, nagyon ízlett mindenkinek. Van egy barátnőm, aki nem szereti a csokit, de ezt még ő is megette. :)

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek