r
Nosalty Logó

Cappuccino-szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Ildi71
Cappuccino-szelet
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 1330 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 5319 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 297 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.6 g

Zsír

  • Összesen
    85 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    271 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1122.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    340 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    382 mg
  • Nátrium
    304 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    126.1 g
  • Cukor
    83 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    628 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    224 mg
  • Retinol - A vitamin:
    596 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    383 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    374 micro
Összesen 1330 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70.6 g

Zsír

  • Összesen
    340 g
  • Telített zsírsav
    72 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    151 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    98 g
  • Koleszterin
    1083 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4489.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    128 mg
  • Kálcium
    1362 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    231 mg
  • Foszfor
    1529 mg
  • Nátrium
    1216 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    504.3 g
  • Cukor
    332 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    282 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2513 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    61 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    241 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    170 micro
  • Kolin:
    897 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2385 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    1533 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1495 micro
Összesen 5319 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    18.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    249.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    85 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.1 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    140 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    133 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    85 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    83 micro
Összesen 297 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojások sárgáját a porcukorral habosra keverjük.
  2. A sütőport és a kakaóport elvegyítjük a liszttel, majd az étolajjal együtt a tojásos masszához keverjük.
  3. A tojásfehérjét kemény habbá verjük és óvatosan a tésztához adjuk.Tepsibe öntjük és megsütjük.
  4. A krémhez a tejben felfőzzük a pudingport, majd kihűtjük.
  5. A margarint a porcukorral habosra keverjük és a kihűlt pudinggal összevegyítjük.
  6. A krémet kettévesszük. Az egyik felébe belekeverjük a kakaóport és az őrölt kávét.
  7. A megsült tésztára először a fehér krémet, majd a barnát kenjük.
  8. A tetejét tortadarával vagy reszelt csokoládéval megszórjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 25X30
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 594
  • Tegnapi nézettség: 19
  • 7 napos nézettség: 192
  • Össznézettség: 188723
  • Feltöltés dátuma: 2010. október 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Cappuccino kedvelők szíves figyelmébe ajánlom ezt a süteményt!

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek