Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Taglietelle tejszínes erdei gombával

Taglietelle tejszínes erdei gombával
Taglietelle tejszínes erdei gombával
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sokféle tésztát készítünk a Bistroban, többek között ezt is...

hozzávalók / 4 adag

Gombamártás készítése

Tészta főzése

Tálalás

ajánlat

Gyors és érdekes tésztaétel, tésztakedvelőknek.

Szólj hozzá!

elkészítés

Gombamártás készítése

  1. Ha friss a gomba, tisztítjuk, mossuk, és közepes darabokra vágjuk, ha mirelit, akkor a daraboltat válasszuk, főzés előtt olvasszuk ki. A vöröshagymát vágjuk apróra, a petrezselymet vágjuk finomra.
  2. A vajat forrósítsuk, és a hagymát fonnyasszuk meg a vajon, majd szórjuk rá a petrezselyem felét. A gombát rakjuk a hagymához, és pároljuk meg, tegyük hozzá a fűszereket.
  3. Öntsük fel tejszínnel, és forraljuk fel, a petrezselyem másik felét most keverjük bele.

Tészta főzése

  1. Forraljunk 1 liter vizet sóval és olajjal.
  2. A tésztát főzzük "al dente", szűrjük le, de NE mossuk le.

Tálalás

  1. A forró tésztát keverjük el a forró mártással. Tálaljuk ki tányérba.
  2. Szórjuk meg parmezán sajttal.
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 2 635
elküldve: 1
receptkönyvben: 45
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Friedrich Antal

Mióta szakács: 2010.02.08.
75 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

erdeigombás tészta, gombás szélesmetélt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

838
rókagomba 15 dkg
vargánya gomba 15 dkg
szegfűgomba 10 dkg
vöröshagyma 10 dkg
petrezselyem 0.25 csokor
1 dkg
kakukkfű 5 g
bors 5 g
vaj 10 dkg
főzőtejszín 2 dl
tagliatelle 50 dkg
1 dkg
olívaolaj 5 ml
parmezán sajt 8 dkg