Taglietelle tejszínes erdei gombával recept

Taglietelle tejszínes erdei gombával
Taglietelle tejszínes erdei gombával
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sokféle tésztát készítünk a Bistroban, többek között ezt is...

hozzávalók / 4 adag

Gombamártás készítése

Tészta főzése

Tálalás

ajánlat

Gyors és érdekes tésztaétel, tésztakedvelőknek.

receptjellemzők

szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

erdeigombás tészta, gombás szélesmetélt
Szólj hozzá!

elkészítés

Gombamártás készítése

  1. Ha friss a gomba, tisztítjuk, mossuk, és közepes darabokra vágjuk, ha mirelit, akkor a daraboltat válasszuk, főzés előtt olvasszuk ki. A vöröshagymát vágjuk apróra, a petrezselymet vágjuk finomra.
  2. A vajat forrósítsuk, és a hagymát fonnyasszuk meg a vajon, majd szórjuk rá a petrezselyem felét. A gombát rakjuk a hagymához, és pároljuk meg, tegyük hozzá a fűszereket.
  3. Öntsük fel tejszínnel, és forraljuk fel, a petrezselyem másik felét most keverjük bele.

Tészta főzése

  1. Forraljunk 1 liter vizet sóval és olajjal.
  2. A tésztát főzzük "al dente", szűrjük le, de NE mossuk le.

Tálalás

  1. A forró tésztát keverjük el a forró mártással. Tálaljuk ki tányérba.
  2. Szórjuk meg parmezán sajttal.
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 216
elküldve: 1
receptkönyvben: 43
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Friedrich Antal

Mióta szakács: 2010.02.08.
72 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

838