Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szűzpecsenye sajtkrémes mártásban

Szűzpecsenye sajtkrémes mártásban
Szűzpecsenye sajtkrémes mártásban
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A párom imádja a szűzpecsenyét, régebben már elkészítettem, most felturbóztam kicsit a hozzávalókat. Egyszerű, gyorsan elkészíthető étel. Fogyasszátok egészséggel!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szűzérmét ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, a vajat felolvasztjuk.
  2. A húst fehéredésig pirítjuk, majd addig pároljuk fedő alatt, amíg megpuhul, sózzuk, borsozzuk.
  3. A tejszínt simára keverjük a tömlős sajttal, a végén beletesszük az összezúzott fokhagymát.
  4. A sajtkrémet ráöntjük a húsra, megszórjuk ízlés szerint rozmaringgal, kakukkfűvel.
  5. Pár perc alatt összeforraljuk, tálalhatjuk körettel (rizs vagy hasábburgonya), de önmagában is ízletes és laktató.
  • költség: 3000 Ft
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 67
össznézettség: 10 757
elküldve: 19
receptkönyvben: 165
elkészítve: 19/22
Facebookon megjelent: -

szakács

sorna86

Mióta szakács: 2013.10.04.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Szűzpecsenye fokhagymás-sajtkrémes mártásban, sajtkrémes szűzpecsenye, sertés szűzpecsenye sajtkrémes mártásban

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

ági1970
ági1970 Sun, 2013-11-10 14:23

Ebédre elkészítettem,nagy sikert aratott.Köszi e receptet!

1012
sertésszűz 0.6 kg
tömlős krémsajt 400 g
főzőtejszín 2 dl
vaj 5 dkg
fokhagyma 8 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
rozmaring 0 ízlés szerint