Szőlős káposztasaláta Glaser konyhájából recept

Szőlős káposztasaláta Glaser konyhájából
Szőlős káposztasaláta Glaser konyhájából
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű és nagyon finom saláta. A salátához adhatunk még vékony karikákra vágott uborkát is.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

káposztasaláta szőlővel, szőlősaláta
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát vékonyra gyaluljuk. A paprikát megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. A hagymát vékony gyűrűkre vágjuk.
  2. Meglocsoljuk a citromlével és az olajjal. Sóval, borssal és a cukorral ízesítjük.
  3. A szőlőszemeket megmossuk, kettévágjuk, a magokat kiszedjük, és a salátához keverjük.
  • költség: 400 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 416
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1803 recept
hirdetés

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

193