r
Nosalty Logó

Sütőben sült rakott csirkemell zöldséges tésztával

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Évi néni
Sütőben sült rakott csirkemell zöldséges tésztával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Húshoz

Zöldséges tésztához

Összesen 720 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Húshoz

Zöldséges tésztához

Összesen 2161 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Húshoz

Zöldséges tésztához

Összesen 140 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    56.6 g

Zsír

  • Összesen
    21 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    133 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1462 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    95 mg
  • Kálcium
    254 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    686 mg
  • Nátrium
    288 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74.3 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    349.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    175 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    68 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    142 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    275 micro
  • Kolin:
    168 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    108 micro
  • β-karotin
    1384 micro
  • β-crypt
    161 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    604 micro
Összesen 720 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    169.9 g

Zsír

  • Összesen
    62.9 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    399 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4386.1 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    284 mg
  • Kálcium
    762 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    388 mg
  • Foszfor
    2059 mg
  • Nátrium
    865 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    223 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    1048.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    526 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    203 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    427 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    71 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    824 micro
  • Kolin:
    503 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    323 micro
  • β-karotin
    4152 micro
  • β-crypt
    482 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    1811 micro
Összesen 2161 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    10.9 g

Zsír

  • Összesen
    4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    282.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    56 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    267 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    497 micro
  • Lut-zea
    117 micro
Összesen 140 kcal

Hozzávalók

Húshoz

Zöldséges tésztához

Elkészítés

Húshoz

  1. A csirkemellfilét 1 cm-es szeletekre vágjuk. Megkenjük a felületét olajjal, sózzuk, borsozzuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük.
  2. A hússzeletekre paradicsomot karikázunk, amit megszórunk kakukkfűvel és frissen reszelt parmezánnal.
  3. 200 fokra előmelegített sütőben 10-15 perc alatt megsütjük.

Zöldséges tésztához

  1. A tésztát sós, lobogó vízben a csomagoláson megadott ideig főzzük.
  2. A padlizsánt és a paprikát hasábokra vágjuk, kevés olajon 4-5 perc alatt sóval, borssal és kakukkfűvel átsütjük.
  3. Ha kifőtt a tészta, leszűrjük, leöblítjük, és a sült zöldségekkel összekeverjük, összemelegítjük. Végül megszórjuk frissen aprított petrezselyemmel.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 30x35
  • Sütés ideje: 12 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2532
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sütőben sült rakott csirkemell zöldséges tésztával
Évi néni 1830 recept

Csak valami újat és gyorsat szerettem volna készíteni ebédre.

Hozzávalók

Húshoz

Zöldséges tésztához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!