Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült virsli-kolbász krumplival

Sült virsli-kolbász krumplival
Sült virsli-kolbász krumplival
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fáradt napokon, mikor nagy sütés-főzéshez nincsen kedvem, jó csak úgy összedobni valamit. Ezt a receptet egy ilyen alkalommal sikerült kitalálni, és annyira finom, hogy azóta már többször is elkészítettem.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat héjukban, sós vízben megfőzzük.
  2. Mikor elkészültek, megpucoljuk, és lehűtjük.
  3. Mikor kihűltek, kockákra vágjuk (fontos a hűtés, mert melegen széteshet).
  4. Apróra vágjuk a hagymát, karikákra a virslit és a kolbászt.
  5. Kis olajon a hagymát üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a krumplit, a virslit és a kolbászt is.
  6. Ízlés szerinti fűszereket adunk hozzá, majd óvatosan, kevergetve megsütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 141
össznézettség: 30 720
elküldve: 2
receptkönyvben: 523
elkészítve: 14/19
Facebookon megjelent: -

szakács

Nasha

Mióta szakács: 2010.02.17.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

krumplis-virslis-kolbászos egytál, gyors virslis-krumplis egytálétel

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

kata1986
kata1986 Wed, 2013-04-17 11:21

Szuper recept, most akarok valamit főzni, de nincs itthon szinte semmi (csak az van, ami ehhez kell), vásárolni pedig nem akartam, így a keresőben találtam ezt a receptet. Köszi, hogy megosztottad velünk!

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Sun, 2010-09-05 20:36

igazad van, este már örül az ember, ha valami meleg ételt összehozhat, vagy esetleg a sok napi rohangálás után egy ilyen ebéd,-Köszi!Éva-Anyóca

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Wed, 2010-08-18 11:09

valoban nagyon finom,már töbször elkészitettem és sokaknak ajánlottam

1097
burgonya 1 kg
virsli 20 dkg
kolbász 20 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint