Sült nyúlcomb mézes lilahagymával recept

Sült nyúlcomb mézes lilahagymával
Sült nyúlcomb mézes lilahagymával
70 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, gyorsan elkészíthető étel.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Ajánlom azoknak, akik nem csak a megsziokott ízeket szeretik.

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszeres nyúlcomb, sült nyúlcomb, mézes lilahagymával tálalt nyúlcomb
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A nyúlcombokat sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel megszórjuk, serpenyőben körbe kérget pirítunk rá, majd előmelegített sütőben készre sütjük.
  2. A kristálycukrot kevés olajon karamellizáljuk.
  3. Nyolc fej lilahagymát felszeletelünk, és a cukron lepirítjuk.
  4. Sózzuk, borsozzuk, és fokhagymával, valamint friss kakukkfű levéllel fűszerezzük. Felöntjük vörösborral, és az egészet a hagyma pépesedéséig főzzük.
  5. Ekkor meglocsoljuk mézzel, átforgatjuk, áthevítjük, és a sült nyúlgerincet ezzel a lilahagyma dzsemmel, rizzsel tálaljuk.
  • sütési hőfok: 170°C
  • költség: 1200 Ft
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 726
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

visitor

Mióta szakács: 2011.10.08.
1 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1154