r
Nosalty Logó

Sült libacomb minden jóval

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Sült libacomb minden jóval
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Libacomb fűszerezése és sütése

Hagymalekvár elkészítése

Hagymás sült burgonya elkészítése

Fehérboros párolt káposzta elkészítése

Összesen 2394 kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Libacomb fűszerezése és sütése

Hagymalekvár elkészítése

Hagymás sült burgonya elkészítése

Fehérboros párolt káposzta elkészítése

Összesen 4787 kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Libacomb fűszerezése és sütése

Hagymalekvár elkészítése

Hagymás sült burgonya elkészítése

Fehérboros párolt káposzta elkészítése

Összesen 121 kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52.8 g

Zsír

  • Összesen
    169.6 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    234 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4088.6 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    274 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    209 mg
  • Foszfor
    958 mg
  • Nátrium
    2593 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    145.3 g
  • Cukor
    57 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    1155.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    239 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    228 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    247 micro
  • Kolin:
    102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    38 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    209 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    269 micro
Összesen 2394 kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    105.5 g

Zsír

  • Összesen
    339.2 g
  • Telített zsírsav
    91 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    166 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    62 g
  • Koleszterin
    468 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8177.3 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    547 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    417 mg
  • Foszfor
    1915 mg
  • Nátrium
    5185 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    290.6 g
  • Cukor
    115 mg
  • Élelmi rost
    41 mg

VÍZ

  • Összesen
    2311.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    118 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    40 mg
  • C vitamin:
    479 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    455 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    493 micro
  • Kolin:
    205 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    419 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    538 micro
Összesen 4787 kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    206.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    48 mg
  • Nátrium
    131 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 121 kcal

Hozzávalók

Libacomb fűszerezése és sütése

Hagymalekvár elkészítése

Hagymás sült burgonya elkészítése

Fehérboros párolt káposzta elkészítése

Elkészítés

Libacomb fűszerezése és sütése

  1. Befűszerezzük a libacombot, és pácolódni hagyjuk legalább 2-3 órára (minél tovább, annál jobb).
  2. Beletesszük a tepsibe az alapanyagokat úgy, hogy a szalonna a libacombra kerüljön. Lefedjük alufóliával, és alacsony lángon megsütjük a sütőben. Kb. 3 óra + pirítás.

Hagymalekvár elkészítése

  1. Megpucoljuk a lilahagymát, és feldaraboljuk. Picit megsózzuk.
  2. Az olajat kicsit felhevítjük a serpenyőben úgy, hogy hozzáadjuk a mézet. Mikor elkezd habzani, beletesszük a hagymát, és átforgatás után felöntjük a fehérborral. Megfőzzük a hagymát, míg szinte szétesik.

Hagymás sült burgonya elkészítése

  1. Krumplit megpucoljuk, és megsütjük, majd serpenyőben a lilahagymát és a füstölt szalonnát megpirítjuk, és összekeverjük a sült krumplival.
  2. Meleg helyen tároljuk.

Fehérboros párolt káposzta elkészítése

  1. Feldaraboljuk a káposztát, megsózzuk, és pici olajon elkezdjük megfőzni úgy, hogy ráöntjük a mézet, 1 ek ecetet és a vizet.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés ideje: 200 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 47
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 15114
  • Feltöltés dátuma: 2015. július 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az egyik főzőműsorban libacombot sütöttek, és gondoltam, meglepem a páromat egy finom vacsorával. Ő krumplis tésztát kért (ami holnap lesz), de mikor ezt meglátta, leesett az álla ; ) Jó étvágyat! :)

Hozzávalók

Libacomb fűszerezése és sütése

Hagymalekvár elkészítése

Hagymás sült burgonya elkészítése

Fehérboros párolt káposzta elkészítése

Címlapról ajánljuk

További cikkek