Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült karaj Gombóc Artúr konyhájából

Sült karaj Gombóc Artúr konyhájából
Sült karaj Gombóc Artúr konyhájából
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tálalhatjuk krumplival, de még finomabb főzelékkel.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszerpaprikás sertéskaraj, sült sertéskaraj, sertéshús sütve
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karajokat kiklopfoljuk, besózzuk.
  2. Egy serpenyőbe olajat öntünk és melegíteni kezdjük.
  3. Mélytányérba  2-3 kanálnyi lisztet öntünk, és összekeverjük 1 kanálnyi pirospaprikával.
  4. A karajszeleteket megforgatjuk a pirospaprikás lisztbe, és bő olajban kisütjük őket.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 15
össznézettség: 20 178
elküldve: 0
receptkönyvben: 88
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombóc Artúr

Mióta szakács: 2012.08.31.
10 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

492
sertés rövidkaraj 30 dkg
0 ízlés szerint
finomliszt 3 dkg
fűszerpaprika 1 kávéskanál
napraforgó olaj 0.5 dl