Sült húsos-sajtos töltött alma recept

Sült húsos-sajtos töltött alma
Sült húsos-sajtos töltött alma
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű vacsorának vagy meleg előételnek egyaránt megfelel ez a mutatós kis töltött alma, és neki köszönhetően a maradék sült hús is elfogy.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: közepes
maradék ételből: maradék húsból
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

töltött alma, húsos-sajtos töltött alma, sajtos sült alma maradék hússal töltve
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az almákat megmossuk, a felső 1/3-ad részüket levágjuk, magházukat kiszedjük, húsukat karalábévájóval vagy kiskanállal kivájjuk.
  2. A sült húst, a sajtot és az alma belét felkockázzuk, összekeverjük, picit sózzuk, borsozzuk, és az almák belsejébe töltjük. A levágott tetejüket ráigazítjuk.
  3. A megtöltött almákat kivajazott tűzálló tálba tesszük, tetejükre borsónyi vajat morzsolunk.
  4. Előmelegített sütőben megsütjük.


 

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • költség: 600 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 802
elküldve: 0
receptkönyvben: 103
elkészítve: 0/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Fahéj

Mióta szakács: 2010.07.27.
287 recept
hirdetés

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

430