Sült csirkecomb salátával Gabystól recept

Sült csirkecomb salátával Gabystól
Sült csirkecomb salátával Gabystól
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, gyors. Beleszerelmesedtem a kerámia edényekbe, abban sütöttem, kb. fél óra alatt készen lettem. A csirkecombok körete a saját joghurtos fogyisalátám volt. A sütési időt csak kb. adtam meg.

hozzávalók / 3 adag

  • 6 db csirkecomb
  • csapott ek csirkefűszersó
  • 2 ek étolaj

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kerámiaedényben sült csirkecomb, gyors csirkecomb, sült csirkecomb

elkészítés

  1. A csirkecombról a bőrt lehúzzuk, kicsontozzuk, megmossuk.
  2. Egy tálba beletesszük az olajat, a fűszersót, és a combokat alaposan beleforgatjuk.
  3. Bő 1 órára lefedve tegyük a hűtőbe.
  4. Teflonedénybe tegyük át a keletkezett páclével együtt, és lefedve pároljuk puhára, majd mindkét oldalát ízlésünk szerinti színűre sütjük.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 2 758
elküldve: 0
receptkönyben: 18
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Gabys

Mióta szakács: 2012.08.10.
127 recept

Hozzászólások (6)

vcsuka
vcsukacs, 2013-05-16 11:19

Ezt holnap megsutom, nagyon tetszik, Gabikam, majd referalok! Puszi, Csuki:)

Gabys
Gabyscs, 2013-05-16 17:52

Írd is meg csak Szöszkém:)) Lesz ami lesz.....:) Izgulok, hogy beváljon, nagyon remélem. Pusszancs: Gabi

vcsuka
vcsukap, 2013-05-17 04:44

Isteni lett, es nagyon gyors, egyszeru kaja. Koszi Gabikam, Pussz, V:)

Gabys
Gabysp, 2013-05-17 11:45

Nagyon-nagyon örülök Veronikám, hogy bevált:) Nagyon szép hétvégét, pusszancs:) G

Torma
Tormah, 2013-04-15 12:43

Jöhet!!! Ömlenek a receptjeid! Jobbnál jobbak! Kiengedted a zsilipet ;) T

Gabys
Gabysh, 2013-04-15 19:42

Egészségedre majd:)) Tudod...ha az ember lánya megembereli magát.........:)) Pusszancs:) G

Legfrissebb cikkek

Hétvégi menük: elő a zöldfűszerekkel!
Hétvégi menük: elő a zöldfűszerekkel!
A fűszerek elengedhetetlen kellékei az igazán ízletes ételeknek. Így nem csak finomabbá, de egészségesebbé is tehetjük a harapnivalókat. Használjuk őket frissen!
Már az étel is luxus?
Már az étel is luxus?
Egy izraeli művész, bizonyos Peddy Mergui elképzelt, sőt mi több, meg is tervezett egy sor olyan élelmiszer-csomagolást, melyek luxus divatmárkák designját és logóit kapták.