Sült csirkecomb kelbimbóval és répával recept

Sült csirkecomb kelbimbóval és répával
Sült csirkecomb kelbimbóval és répával
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Két kisgyermekem mellett igyekszem olyan ételeket is főzni, amelyek gyorsan elkészülnek, vagy nem kell velük sokat foglalkozni, ha épp nincs rá időm. Ehhez az ételhez sütőzacskót használtam. Készítettem már almával is, úgy is csodafinom!

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Almával is el lehet készíteni, a sült alma is nagyon finom!

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: tél
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
babakonyha: baba 12-18 hónap
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sütőzacskóban sült combok, zöldséges combok, zöldséges csirke
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Csirkecombokat megmossuk, megtörölgetjük. Megszórjuk a szárnyas fűszerkeverékkel (én házit használok!). A sütőt bekapcsoljuk 170 fokra, légkeverésesre.
  2. A burgonyát, répát, kelbimbót alaposan megmossuk, előkészítjük. A burgonyát felszeleteljük, a répákat darabokra vágjuk.
  3. Mindent beleteszünk a sütőzacskóba, és már mehet is a sütőbe.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 1 436
elküldve: 1
receptkönyvben: 24
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

zsupika

Mióta szakács: 2012.08.06.
3 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

578