Sült csirkecomb kakukkfűvel és baconnel recept

Sült csirkecomb kakukkfűvel és baconnel
Sült csirkecomb kakukkfűvel és baconnel
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészíthető, mutatós fogás.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült csirke, baconbe tekert hús
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sültcsirke fűszersót és a kakukkfüvet az olívaolajjal egy kis tálban összekeverjük.
  2. A bőrös csirkecombokat az olajos fűszerkeverékkel alaposan bedörzsöljük, a bőre alá is juttatunk.
  3. A szeletelt bacont a combok köré tekerjük, 3-3 szelet betakar egyet- egyet kb. Ha kell, fogpiszkálókkal rögzítjük.
  4. Sütőpapíros tepsiben 180 fokon egy-másfél óra alatt megsütjük. Tipp: Hogy a hús omlós és puha legyen, először alufóliával fedve sütjük, majd az utolsó 10 percben levesszük a fóliát, és rápirítunk kicsit. Párolt zöldséget csináltam hozzá.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 107
elküldve: 1
receptkönyvben: 25
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

SülveFőve

Mióta szakács: 2016.10.15.
3 recept
hirdetés

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

563