Sült camembert 2.- lilahagymás recept

1 adag
391
kcal
Sült camembert 2.- lilahagymás
Sült camembert 2.- lilahagymás
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a recept Stahl recept lecsupaszítva, de isteni. Ő kolbászt, diót ír hozzá még, de ez estére ezek nélkül is "fullos" vacsora.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Fagyasztott baguettet szoktam sütni hozzá. (Általában tepsire rakom a tűzálló tálakat és mellé teszem a baguetteket, az kb. 10 perc alatt jó.)
Meleg a baguett, forró a camambert, hát mit ne mondjak.
Gyors, pikáns, laktató!
Nem vagyok egy gazdaságos rajongó:-), de nekünk azzal a camemberttel és azzal a baguettel (fokhagymás, vagy vajas) ízlett a legjobban.

receptjellemzők

konyha: magyar
adag: 1 főre
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lilahagymás sült camembert
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A camembert sajtot beletesszük egy tűzálló tálba, tetejét jól bevagdossuk, majd az apró kockára vágott lilahagymát rátesszük és valamennyire belenyomkodjuk a sajtba.
  2. 220 C-os sütőben kb. 15-20 perc alatt megsütjük. A sajt jó olvadt legyen!

  • sütési hőfok: 220°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
nézettség: 5 681
elküldve: 0
receptkönyben: 109
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Gálné Antal Éva

Mióta szakács: 2010.09.17.
4 recept

Hozzászólások (2)

szbokore
szbokoresze, 2012-05-23 08:46

Először Karácsonykor készítettem előételnek. Mindenkinek nagyon ízlett. Azóta vacsorára is gyakran elkészítem. Sonkát, bacont vagy virslit is szoktunk mellé tenni. Isteni finom!!!

Ditchen
Ditchenv, 2012-02-12 16:23

Szia!
Köszönöm az ötletet. Tegnap előételként tálaltam az angoloknak e finomságot, nem baguettel, hanem száraz, enyhén sós keksz mellé - a főétellel pitta kenyeret fogyasztottunk, tehát a baguett sok lett volna.
Legközelebb bátrabb leszek a lilahagymával.
Üdvözlettel,
Ditchen

Legfrissebb cikkek

Édes élet, boldog élet
Édes élet, boldog élet
Miért van az, hogy egy finom desszerttől sokkal jobban érezzük magunkat? És miért van az, hogy ha degeszre ettük magunkat, még akkor is jut hely egy finom nyalánkságnak? (x)
391