r
Nosalty Logó

Stefánia

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
BociKriszti
Stefánia
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 18% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 914 kcal
  • 18% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 4567 kcal
  • 18% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 196 kcal
  • 18% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    80.2 g

Zsír

  • Összesen
    54.9 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    395 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2213.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    123 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    795 mg
  • Nátrium
    1122 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    287.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    128 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    101 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    379 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    216 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    380 micro
Összesen 914 kcal
  • 18% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    400.8 g

Zsír

  • Összesen
    274.4 g
  • Telített zsírsav
    95 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    79 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    40 g
  • Koleszterin
    1976 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11066.3 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    425 mg
  • Kálcium
    614 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    391 mg
  • Foszfor
    3975 mg
  • Nátrium
    5608 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    99.9 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    1436.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    640 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    506 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    7 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    91 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    298 micro
  • Kolin:
    1894 mg
  • Retinol - A vitamin:
    540 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    1079 micro
  • β-crypt
    274 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1898 micro
Összesen 4567 kcal
  • 18% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.2 g

Zsír

  • Összesen
    11.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    85 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    474.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    170 mg
  • Nátrium
    240 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    81 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    81 micro
Összesen 196 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A darált húst egy tálba rakjuk. Hozzáadjuk a két tojást, a pirospaprikát, az apróra vágott hagymát, zúzott fokhagymát. A kiflit langyos vízbe áztatjuk, majd jól kinyomkodjuk, és a husihoz adjuk. Befűszerezzük, majd kézzel jól összekeverjük. A 3 db tojást megfőzzük, majd, ha kihűlt megpucoljuk.
  2. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Egy tepsibe kis zsírt teszünk, majd a husi feléből megformáljuk az egybesült fasírtunk alját. Ráfektetjük a kolbit és a főtt tojásokat. A husi másik felével megformáljuk a húskenyeret.
  3. Az előmelegített sütőbe rakjuk, és 1 óra alatt készre sütjük. Jó étvágyat! :)
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 28
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2340
  • Feltöltés dátuma: 2016. március 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Stefánia
BociKriszti 5 recept

Imádom a fasírtot! Egyszerű elkészítési módját szeretném megmutatni nektek, és olajszag sem lesz a házban.  :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek