r
Nosalty Logó

Spárgatök kapros raguval

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Macs & Kand Úr
Spárgatök kapros raguval
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 324 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1293 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 70 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.5 g

Zsír

  • Összesen
    15.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    124 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    680.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    404 mg
  • Nátrium
    81 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    333.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    39 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    143 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    381 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    546 micro
Összesen 324 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    145.9 g

Zsír

  • Összesen
    61.3 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    497 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2721.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    142 mg
  • Kálcium
    291 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    333 mg
  • Foszfor
    1616 mg
  • Nátrium
    324 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.3 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    1334.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    315 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    157 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    62 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    217 micro
  • Kolin:
    573 mg
  • Retinol - A vitamin:
    175 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    1524 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    2185 micro
Összesen 1293 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    3.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    146 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    17 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    82 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    276 micro
  • Lut-zea
    117 micro
Összesen 70 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tököt félbevágjuk, meglocsoljuk olajjal, sózzuk, borsózzuk, majd lefordítva sütőbe rakjuk 40 percre.
  2. A húst kockára vágjuk, és egy kis olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Míg pirul, felvágjuk a két paradicsomot, és a kaporral együtt a húshoz adjuk. Ha kellően átfőtt, belerakjuk a tejfölt, és átforraljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 6
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 597
  • Feltöltés dátuma: 2017. december 09.

Ajánló

A tök belsejét villával egyszerűen szét lehet szedni, ki lehet kaparni tányérra, de tálalhatjuk a héjban is.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Spárgatök kapros raguval
Macs & Kand Úr 14 recept

Még ősszel rákaptunk a tökökre, és elkezdtünk kísérletezni mindenféle recepttel. Ez már egy saját kitaláció. macs

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek