Spárga baconnel recept

Spárga baconnel
Spárga baconnel
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Eddig nem szerettem a spárgát. De most bevállalós hangulatban voltam. Nem akartam agyonbonyolítani, egyszerű ízekre vágytam. Nekem bejött!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Könnyű vacsora, de akár ebéd is lehet. Krumplipürét is el tudnék képzelni hozzá, de én anélkül ettem.

alapanyagok

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: Anyák napja, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: tavasz
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

bacönbe tekert zöldspárga, szalonnába tekert spárga, zöldspárga szalonnába göngyölve
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megmossuk a spárgát, a fás végét levágjuk.
  2. Egy-egy bacon szelettel szalagszerűen becsavarjuk a spárgákat.
  3. A tepsibe vajdarabkákat teszünk, és arra helyezzük a spárgaszálakat. (Ki lehet próbálni vaj nélkül is.)
  4. 30 percig sütjük 200 C-on.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 750 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 2 105
elküldve: 1
receptkönyben: 23
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

glutenfree

Mióta szakács: 2013.04.02.
9 recept

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!