r
Nosalty Logó

Spaghetti fehérboros-tejszínes gombával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Hobbychef
Spaghetti fehérboros-tejszínes gombával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 681 kcal
  • 4% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1361 kcal
  • 4% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 101 kcal
  • 4% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.6 g

Zsír

  • Összesen
    20.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    934.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    84 mg
  • Kálcium
    177 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    112 mg
  • Foszfor
    476 mg
  • Nátrium
    72 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    96.6 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    441.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    128 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    51 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    243 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    357 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    59 micro
  • β-karotin
    937 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    1335 micro
Összesen 681 kcal
  • 4% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.3 g

Zsír

  • Összesen
    40.7 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1869.7 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    168 mg
  • Kálcium
    355 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    225 mg
  • Foszfor
    953 mg
  • Nátrium
    145 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    193.1 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    882.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    257 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    103 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    486 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    31 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    713 micro
  • Kolin:
    144 mg
  • Retinol - A vitamin:
    95 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    1873 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    2670 micro
Összesen 1361 kcal
  • 4% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    3 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    138.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    11 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    139 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    190 micro
  • Lut-zea
    198 micro
Összesen 101 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gombát szeleteljük, a paprikát, újhagymát felkarikázzuk, a zöldet félretesszük, a paradicsomot nyolcadoljuk, a fokhagymát aprítjuk.
  2. Serpenyőben megpároljuk a hagymát és a paprikát, hozzáadjuk a gombát, majd a paradicsomot. Belevágjuk a chilit, fűszerezzük.
  3. A tésztát al dente megfőzzük sós vízben.
  4. A raguhoz öntjük a bort és a tejszínt. Összekeverjük.
  5. Tálaláskor szedünk a tányérra tésztát, rákanalazunk a raguból, s megszórjuk az újhagyma zöldjével.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 563
  • Feltöltés dátuma: 2016. augusztus 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Nagyon vágytam már egy olaszos pasta-ra.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek