r
Nosalty Logó

Spagetti muffin

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Rekalein
Spagetti muffin
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 456 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1824 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 250 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.6 g

Zsír

  • Összesen
    17.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    120 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1313 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    367 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    382 mg
  • Nátrium
    450 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    85.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    131 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    165 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    125 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    77 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    2779 micro
  • Lut-zea
    138 micro
Összesen 456 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    86.4 g

Zsír

  • Összesen
    71.5 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    481 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5252 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    216 mg
  • Kálcium
    1468 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    217 mg
  • Foszfor
    1529 mg
  • Nátrium
    1799 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    203.4 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    342.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    525 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    101 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    661 micro
  • Kolin:
    375 mg
  • Retinol - A vitamin:
    498 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    306 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    11116 micro
  • Lut-zea
    552 micro
Összesen 1824 kcal
  • 12% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.8 g

Zsír

  • Összesen
    9.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    718.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    201 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    209 mg
  • Nátrium
    246 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    90 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    68 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    42 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1521 micro
  • Lut-zea
    76 micro
Összesen 250 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A spagettit forró, sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük majd muffin formákba töltjük. Én az apró muffin tepsit javaslom ehhez az ételhez. A szilikonformát papírral sem kell kibélelni, jól ki lehet belőle forgatni a muffinokat.
  2. Míg a tészta fől, az olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, ráöntjük a paradicsomszószt és a tejszínt, majd a fűszereket. Egyszer felforraljuk, és ha szükséges, adunk hozzá vizet, hogy folyékony legyen. Kb. 200-250 ml, teljesen folyékony szószra lesz szükség.
  3. A szószt hagyjuk hűlni, majd beleütünk két tojást, jól elkeverjük, majd a muffinokra öntjük. Akkor jó, ha ellepi a kupacokat.
  4. A muffinokat megszórjuk reszelt sajttal, majd 180°C fokos sütőben 20 percet sütjük őket.
  5. A kész muffinokat kinyomjuk a formából, és sonkával, paradicsommal, olajbogyóval díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 39
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2254
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Spagetti muffin
Rekalein 27 recept

Van aki bizarrnak tartja az ötletet, de valójában egy egyszerű sült tésztáról van szó, partifalat formában.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek