Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sokzöldséges paradicsomos bableves

Sokzöldséges paradicsomos bableves
Sokzöldséges paradicsomos bableves
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Végtelenül egyszerű recept, amivel fél óra alatt elkészülünk, és ami a pénztárcánkat sem terheli meg.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az apróra vágott vöröshagymát az olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk felkarikázott répákat és zellerszárat, valamint a felkockázott paradicsomot. Sózzuk-borsozzuk, pár percet puhítjuk, majd felöntjük az alaplével.
  2. Mikor már közepesen puhák a zöldségek, hozzáadjuk a felaprított petrezselymet és a fehérbabos paradicsomkonzervet.
  3. Tálaláskor megszórjuk egy-két evőkanál friss petrezselyemmel.
  • költség: 600 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 339
elküldve: 0
receptkönyvben: 27
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: 1

szakács

Bonduelle

Mióta szakács: 2014.11.14.
39 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 3 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

babos paradicsomleves

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Judit101
Judit101 Mon, 2017-11-27 10:25

Az energiatartam meghatározása nem stimmel! A paradicsomos babkonzervnek az írt adatok szerint 0 (!!!) az energiatartalma. Mind a 430 g-nak! Érdemes lenne kijavítani.

Szalánczi Anna
panno / Szalánczi Anna Mon, 2017-11-27 10:59

Kedves Judit101!

Köszönjük az észrevételt, korrigáltuk a babkonzerv tápértékét.
Üdvözlettel:

Szalánczi Anna
Nosalty

211
olívaolaj 1 ek
vöröshagyma 1 kis fej
fehérrépa 1 kis db
sárgarépa 1 kis db
halványító zeller 0.5 közepes szár
paradicsom 1 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
alaplé 7.5 dl
babkonzerv (paradicsomos) 430 g
petrezselyem 0.5 csokor