r
Nosalty Logó

Sertéshús burgonyaágyon

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
István mester
Sertéshús burgonyaágyon
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 772 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 3087 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 107 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    41 g

Zsír

  • Összesen
    46.5 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    124 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    960.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    95 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    109 mg
  • Foszfor
    548 mg
  • Nátrium
    143 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.3 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    507.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    105 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    184 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    89 micro
  • β-karotin
    489 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    323 micro
Összesen 772 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    164.2 g

Zsír

  • Összesen
    186 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    81 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    45 g
  • Koleszterin
    496 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3843.3 g
  • Cink
    29 mg
  • Szelén
    215 mg
  • Kálcium
    379 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    436 mg
  • Foszfor
    2191 mg
  • Nátrium
    572 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    193.2 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    2029.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    193 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    39 mg
  • C vitamin:
    422 mg
  • D vitamin:
    240 micro
  • K vitamin:
    63 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    261 micro
  • Kolin:
    736 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    355 micro
  • β-karotin
    1956 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    1292 micro
Összesen 3087 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    130.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    75 mg
  • Nátrium
    19 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    67 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    263 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 107 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst felkockázzuk, befűszerezzük, és 1 napra a hűtőbe tesszük érni.
  2. Másnap a hústkevés olajon fehéredésig sütjük, majd a saját levében (ha kell, vizet adva hozzá)fedő alatt25 percig főzzük.
  3. Egy tepsibekevés olajat öntünk, ésszétterítjük a burgonyát, megsózzuk, megborsozzuk,majd ráterítjük a húst, a hagymát, a paprikát és a paradicsomot.
  4. Fólia alatt addig sütjük, amíg a hús puha nem lesz. Jó étvágyat kívánok!
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Tepsi mérete: 50×30×6
  • Sütés ideje: 100 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 22
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2203
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
István mester 49 recept

A kecskeméti repülőnapon láttam hasonlót, ott hatalmas tepsikben készítették, ezt próbáltam most itthon ki.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek