r
Nosalty Logó

Saslik steak pácban

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Az ördög szakácsnője
Saslik steak pácban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A pálcához

A páchoz

Összesen 822 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A pálcához

A páchoz

Összesen 6572 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A pálcához

A páchoz

Összesen 130 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    38.7 g

Zsír

  • Összesen
    64.5 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    175 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2820.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    200 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    503 mg
  • Nátrium
    1970 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.4 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    448.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    461 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    130 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    87 micro
  • Kolin:
    136 mg
  • Retinol - A vitamin:
    185 micro
  • α-karotin
    939 micro
  • β-karotin
    2776 micro
  • β-crypt
    123 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    832 micro
Összesen 822 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    309.2 g

Zsír

  • Összesen
    515.7 g
  • Telített zsírsav
    193 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    228 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    56 g
  • Koleszterin
    1400 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    22565.2 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    414 mg
  • Kálcium
    1603 mg
  • Vas
    32 mg
  • Magnézium
    701 mg
  • Foszfor
    4021 mg
  • Nátrium
    15760 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    203.3 g
  • Cukor
    89 mg
  • Élelmi rost
    62 mg

VÍZ

  • Összesen
    3587.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3684 micro
  • B6 vitamin:
    12 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    33 mg
  • C vitamin:
    1043 mg
  • D vitamin:
    121 micro
  • K vitamin:
    236 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    126 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    699 micro
  • Kolin:
    1090 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1482 micro
  • α-karotin
    7510 micro
  • β-karotin
    22208 micro
  • β-crypt
    987 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    6656 micro
Összesen 6572 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    444.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    79 mg
  • Nátrium
    311 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    148 micro
  • β-karotin
    438 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    131 micro
Összesen 130 kcal

Hozzávalók

A pálcához

A páchoz

Elkészítés

A pálcához

  1. A pác hozzávalóit egy mély tálban összekeverjük. A fokhagymát zúzzuk!
  2. Kockára vágjuk a csirkét, és a zöldségeket is feldaraboljuk.
  3. Külön a zöldségeket, külön a húst megforgatjuk a pácban. (Próbáljuk ügyesen elosztani, hogy mindenhova jusson!)
  4. Tetszőleges sorrendben és összetétellel addig gyártsuk a kis nyársakat, amíg el nem fogynak az alapanyagok.
  5. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük és szépen elrendezzük a nyársakat, majd 220°C-on 30-40 percig sütjük (amíg a csirkehús meg nem pirul és puha nem lesz.)
  6. Félidőben átfordítjuk a nyársakat, hogy minden oldala egyenletesen süljön meg.
  7. Steak burgonyával tálaljuk. Receptet lásd itt:
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 57
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 22
  • Össznézettség: 17829
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 28.

Ajánló

Görög salátával és kapros öntettel isteni!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Saslik steak pácban
Az ördög szakácsnője 36 recept

Először a krumpli receptje volt meg, már sokszor készítettük. Saslikot akartunk csinálni, de nem találtunk kedvünkre való pác receptet hozzá. Így jött az ötlet, hogy próbáljuk ki a már jól bevált steakfűszer jellegű pácot! Jó ötletnek bizonyult!

Hozzávalók

A pálcához

A páchoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek