r
Nosalty Logó

Sajtos-tejfölös-borsós csirkeragu

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Sajtos-tejfölös-borsós csirkeragu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 701 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 1402 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 211 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.3 g

Zsír

  • Összesen
    59.9 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    225 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1013.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    248 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    53 mg
  • Foszfor
    395 mg
  • Nátrium
    285 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    204.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    364 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    89 mg
  • Retinol - A vitamin:
    339 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    288 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1358 micro
Összesen 701 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.5 g

Zsír

  • Összesen
    119.9 g
  • Telített zsírsav
    59 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    449 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2026.2 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    496 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    105 mg
  • Foszfor
    789 mg
  • Nátrium
    570 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.2 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    409.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    728 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    46 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    177 mg
  • Retinol - A vitamin:
    678 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    576 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2716 micro
Összesen 1402 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.3 g

Zsír

  • Összesen
    18.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    307 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    86 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    110 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    103 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    412 micro
Összesen 211 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A combokat kicsontozzuk és kis kockákra vágjuk.
  2. A vajat felforrósítjuk, és megpirítjuk rajta az apróra vágott fokhagymát. Erre tesszük rá a húst.
  3. Kicsit pirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Ételízesítőt, borsot és egy fél hagymát teszünk hozzáés fedő alatt pároljuk.
  4. Ha a hús megpuhult, mehet bele a borsó. Ha ez is puha és a víz lefőtt, akkor beletesszük a 2 lapkasajtot. Ez hamar elolvad rajta.
  5. Utolsó lépésként 1 kisdoboz tejfölt keverünk hozzá. Még egyszer felrottyantjuk és aztán rizzsel tálaljuk.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 346
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 22
  • Össznézettség: 25174
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 06.

Ajánló

A legjobb, ha valódi vajjal dolgozunk, nem pedig margarinnal.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A csirkecombot ilyen módon is el lehet készíteni. Kockára vágva is nagyon finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek