Sajtos pogácsa 5. (sütőporos) recept

Sajtos pogácsa 5. (sütőporos)
Sajtos pogácsa 5. (sütőporos)
receptkönyvben hozzászólások (10)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem volt otthon élesztőm, és vendégek jöttek hozzánk. Addig keresgéltem, míg ezen az oldalon rátaláltam erre a receptre. Hamar elfogyott, finom.

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A tetejére

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

sütőporos pogácsa, gyors sajtos pogácsa
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat összegyúrjuk.
  2. 1 cm vastagra kinyújtjuk a tésztát.
  3. Perec- vagy pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
  4. Megkenjük tojásfehérjével.
  5. Sajttal vagy szezámmaggal szórjuk.
  6. 200 fokon kb. 15 percig sütjük.

statisztika

beküldve:
nézettség: 34 555
elküldve: 1
receptkönyben: 197
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Freya

Mióta szakács: 2009.11.02.
11 recept

Hozzászólások (10)

Szani78
Szani78szo, 2012-03-10 15:42

Nekem nagyon sós lett az egy ek. sótól, pedig egy kicsit többet is csináltam :(((

freya
freyav, 2011-08-21 08:09

Bocs, de nem vagyok túl sokat gép előtt! Nem lesz túl finom másnapra, de nekem ebből az adagból talán 1-2 marad. A többi mindig elfogy.

freya
freyav, 2011-08-21 08:09

Bocs, de nem vagyok túl sokat gép előtt! Nem lesz túl finom másnapra, de nekem ebből az adagból talán 1-2 marad. A többi mindig elfogy.

fokhagymagerezd
fokhagymagerezdp, 2011-02-11 13:28

Megsütöttem a pogit, nagyon finom:) Igaz, egy kicsit nehéz volt összegyúrni, sokáig tartott, de megérte! Tökéletes volt a gulyásleveshez. Köszi a receptet!

Tájfun
Tájfunp, 2010-12-24 15:11

Szia freya!

Most lettem kész a pogácsa sütésével, egyből dupla adagot csináltam.
Megkóstoltam, nagyon finom lett.
Köszönöm a receptet.

Legfrissebb cikkek

8 kedvenc savanyúságreceptünk
8 kedvenc savanyúságreceptünk
Itt a szezon az évi savanyúságadagok elkészítésére – ha már csak a recept hiányzik, segítünk megtalálni a legjobbat!
Tojásból habot - menj biztosra!
Tojásból habot - menj biztosra!
Habcsók, pavlova, szuflé vagy mousse: mind azon múlik, hogyan bánunk a tojásfehérjével. Miben, mivel és hogyan: tudj meg mindent a tojáshabról!
Tippek és trükkök válogatós gyerekeknek
Tippek és trükkök válogatós gyerekeknek
Figyelem, aki azt vallja, hogy az étellel nem játszunk, ne olvasson tovább!
1303