Sajtos pogácsa 5. (sütőporos) recept

Sajtos pogácsa 5. (sütőporos)
Sajtos pogácsa 5. (sütőporos)
receptkönyvben hozzászólások (10)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem volt otthon élesztőm, és vendégek jöttek hozzánk. Addig keresgéltem, míg ezen az oldalon rátaláltam erre a receptre. Hamar elfogyott, finom.

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A tetejére

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vega
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

sütőporos pogácsa, gyors sajtos pogácsa

elkészítés

  1. A hozzávalókat összegyúrjuk.
  2. 1 cm vastagra kinyújtjuk a tésztát.
  3. Perec- vagy pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
  4. Megkenjük tojásfehérjével.
  5. Sajttal vagy szezámmaggal szórjuk.
  6. 200 fokon kb. 15 percig sütjük.

statisztika

beküldve:
nézettség: 33 902
elküldve: 1
receptkönyben: 195
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Freya

Mióta szakács: 2009.11.02.
11 recept

Hozzászólások (10)

Szani78
Szani78szo, 2012-03-10 15:42

Nekem nagyon sós lett az egy ek. sótól, pedig egy kicsit többet is csináltam :(((

freya
freyav, 2011-08-21 08:09

Bocs, de nem vagyok túl sokat gép előtt! Nem lesz túl finom másnapra, de nekem ebből az adagból talán 1-2 marad. A többi mindig elfogy.

freya
freyav, 2011-08-21 08:09

Bocs, de nem vagyok túl sokat gép előtt! Nem lesz túl finom másnapra, de nekem ebből az adagból talán 1-2 marad. A többi mindig elfogy.

fokhagymagerezd
fokhagymagerezdp, 2011-02-11 13:28

Megsütöttem a pogit, nagyon finom:) Igaz, egy kicsit nehéz volt összegyúrni, sokáig tartott, de megérte! Tökéletes volt a gulyásleveshez. Köszi a receptet!

Tájfun
Tájfunp, 2010-12-24 15:11

Szia freya!

Most lettem kész a pogácsa sütésével, egyből dupla adagot csináltam.
Megkóstoltam, nagyon finom lett.
Köszönöm a receptet.

Legfrissebb cikkek

Hétvégi menük: elő a zöldfűszerekkel!
Hétvégi menük: elő a zöldfűszerekkel!
A fűszerek elengedhetetlen kellékei az igazán ízletes ételeknek. Így nem csak finomabbá, de egészségesebbé is tehetjük a harapnivalókat. Használjuk őket frissen!
A csirke kötözve jó!
A csirke kötözve jó!
A csirkekötözés nem művészet, mégcsak nem is tudomány. Inkább egy olyan trükk, amivel rontásbiztosabbá tehetjük egészben sült szárnyasunkat.
1303