Sajtos gombakrém háziasan recept

Sajtos gombakrém háziasan
Sajtos gombakrém háziasan
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A héten szép, hatalmas "grill-csiperkéket" sütöttem vacsorára.  Mivel a szárai megmaradtak, megfőztem és másnapra épp egy kiadós reggelihez való adag sajtos krémet készítettem belőle.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tízórai, iskolai szendvics, kirándulás, vendégváró falatok.
Nem utolsó sorban gyors, gazdaságos és igen finom.
Pirítóssal, vagy pityókás házi kenyérrel kiadós szendvicskrém.

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sajtos gombakrém, gombakrém sajttal
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát megfőzzük, hagyjuk teljesen kihűlni.
  2. Majd robotgéppel felaprítjuk a petrezselyemzölddel együtt.
  3. Egy tálban elkeverjük a sajtkrémet a vajjal, majd hozzáadjuk a gombát is.
  4. Fűszerezés után még kevergetjük, amíg krémes állagú nem lesz.

statisztika

beküldve:
nézettség: 8 754
elküldve: 4
receptkönyben: 172
elkészítve: 2/6
Facebookon megjelent: -

szakács

eszkimoo

Mióta szakács: 2011.02.26.
7 recept

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

257