Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos gombakrém háziasan

Sajtos gombakrém háziasan
Sajtos gombakrém háziasan
15 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A héten szép, hatalmas "grill-csiperkéket" sütöttem vacsorára.  Mivel a szárai megmaradtak, megfőztem és másnapra épp egy kiadós reggelihez való adag sajtos krémet készítettem belőle.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tízórai, iskolai szendvics, kirándulás, vendégváró falatok.
Nem utolsó sorban gyors, gazdaságos és igen finom.
Pirítóssal, vagy pityókás házi kenyérrel kiadós szendvicskrém.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát megfőzzük, hagyjuk teljesen kihűlni.
  2. Majd robotgéppel felaprítjuk a petrezselyemzölddel együtt.
  3. Egy tálban elkeverjük a sajtkrémet a vajjal, majd hozzáadjuk a gombát is.
  4. Fűszerezés után még kevergetjük, amíg krémes állagú nem lesz.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 42
össznézettség: 31 171
elküldve: 7
receptkönyvben: 709
elkészítve: 11/15
Facebookon megjelent: -

szakács

eszkimoo

Mióta szakács: 2011.02.26.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sajtos gombakrém, gombakrém sajttal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

257
csiperkegomba 20 dkg
krémsajt 10 dkg
vaj 10 dkg
petrezselyem 1 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint