Sajtos gombakrém háziasan recept

1 adag
257
kcal
Sajtos gombakrém háziasan
Sajtos gombakrém háziasan
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A héten szép, hatalmas "grill-csiperkéket" sütöttem vacsorára.  Mivel a szárai megmaradtak, megfőztem és másnapra épp egy kiadós reggelihez való adag sajtos krémet készítettem belőle.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tízórai, iskolai szendvics, kirándulás, vendégváró falatok.
Nem utolsó sorban gyors, gazdaságos és igen finom.
Pirítóssal, vagy pityókás házi kenyérrel kiadós szendvicskrém.

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sajtos gombakrém, gombakrém sajttal
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát megfőzzük, hagyjuk teljesen kihűlni.
  2. Majd robotgéppel felaprítjuk a petrezselyemzölddel együtt.
  3. Egy tálban elkeverjük a sajtkrémet a vajjal, majd hozzáadjuk a gombát is.
  4. Fűszerezés után még kevergetjük, amíg krémes állagú nem lesz.

statisztika

beküldve:
nézettség: 9 190
elküldve: 4
receptkönyben: 182
elkészítve: 5/9
Facebookon megjelent: -

szakács

eszkimoo

Mióta szakács: 2011.02.26.
7 recept

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

Legfrissebb cikkek

5 hiba, amit ne kövessünk el a konyhában!
5 hiba, amit ne kövessünk el a konyhában!
Mindenki tudja, hogy mielőtt nekiállunk főzni, az első, hogy kezet mosunk. Ám rengeteg olyan hiba van, amit anélkül követünk el, hogy tudnánk róluk. Soroljuk a baklövéseket!
Csupa csoki forrócsoki
Csupa csoki forrócsoki
Forrócsoki csokikrémből – egy bögre gőzölgő melegség. Nem ismerek olyat, aki ne szeretné. Íme néhány tipp és tudnivaló az elkészítéséhez.
Legjobb nokedlikészítési praktikáink
Legjobb nokedlikészítési praktikáink
Ne legyen túl puha, ázott vagy ragacsos, de túl kemény és rágós sem. Ezeknek az elvárásoknak mind meg kell feleljen a tökéletesen elkészített galuska, más néven: nokedli.
257