r
Nosalty Logó

Sajtos-frankfurti virslis finomság

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Mignon
Sajtos-frankfurti virslis finomság
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 788 kcal
  • 11% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 2365 kcal
  • 11% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 263 kcal
  • 11% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    30.7 g

Zsír

  • Összesen
    48.5 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    277 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2366 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    623 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    640 mg
  • Nátrium
    987 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    147.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    466 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    47 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    163 mg
  • Retinol - A vitamin:
    266 micro
  • α-karotin
    825 micro
  • β-karotin
    1983 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    316 micro
Összesen 788 kcal
  • 11% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    92.1 g

Zsír

  • Összesen
    145.5 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    830 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7098 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    186 mg
  • Kálcium
    1868 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    136 mg
  • Foszfor
    1920 mg
  • Nátrium
    2961 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    167.4 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    443.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1397 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    142 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    161 micro
  • Kolin:
    488 mg
  • Retinol - A vitamin:
    798 micro
  • α-karotin
    2476 micro
  • β-karotin
    5950 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    949 micro
Összesen 2365 kcal
  • 11% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    93 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    794.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    209 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    215 mg
  • Nátrium
    331 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    156 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    89 micro
  • α-karotin
    277 micro
  • β-karotin
    666 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    106 micro
Összesen 263 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Előmelegítjük a sütőt.
  2. A tojásokat habosra keverjük az olajjal és a tejszínnel.
  3. Hozzászórjuk a sütőporos lisztet, sózzuk, borsozzuk, és jól összekeverjük.
  4. Végül a felkockázott virslit, a sajtot és a reszelt sárgarépát a masszához öntjük.
  5. Sütőpapírral bélelt püspökkenyér sütőformába öntjük, és megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 30x12x7
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 182
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 19783
  • Feltöltés dátuma: 2010. október 25.

Ajánló

Salátával, pár szem dióval és/ vagy dijoni mustárral tálaljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy francia gasztroblogon böngészve bukkantam erre a receptre. Gyorsan elkészíthető, ízletes vacsora kerekedett belőle.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

5 alapanyag, amit ne használj hűtőhidegen

Sütésnél gyakran olvashatjuk receptekben, hogy bizonyos alapanyagokat feltétlenül használjunk szobahőmérsékleten (vagy éppen hűtőhidegen). Leginkább a tejtermékeknél fontos ez, de lássunk 5 másik hozzávalót is, ahol szintén érdemes figyelni!

Lakos Benedek

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?