r
Nosalty Logó

Sajtos bundában sült fekete retek

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Sajtos bundában sült fekete retek
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 229 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 914 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 128 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    12.5 g

Zsír

  • Összesen
    17.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    172 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    694.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    259 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    176 mg
  • Nátrium
    227 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    149 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    35 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    115 mg
  • Retinol - A vitamin:
    148 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    186 micro
Összesen 229 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    49.9 g

Zsír

  • Összesen
    69.9 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    687 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2777.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    1035 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    706 mg
  • Nátrium
    907 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.2 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    318.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    597 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    140 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    124 micro
  • Kolin:
    459 mg
  • Retinol - A vitamin:
    594 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    746 micro
Összesen 914 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    9.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    95 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    385.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    144 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    98 mg
  • Nátrium
    126 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    83 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    82 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    103 micro
Összesen 128 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A retkeket meghámozzuk és felszeleteljük.
  2. A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejfölt, a tejet, ízlés szerint ételízesítőt és a reszelt sajt felét, majd alaposan összekeverjük, és beleforgatjuk a szeletelt retket.
  3. Olajjal kikent, kisebb tepsibe tesszük a retkeket, majd a maradék reszelt sajtot elosztjuk a tetején.
  4. Fóliával letakarva kb. 15 percig sütjük, majd a fólia eltávolítása után még pár percig.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2144
  • Feltöltés dátuma: 2016. február 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtos bundában sült fekete retek
Salamon Csilla 1202 recept

Diétázok figyelmébe ajánlom :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

14 foszlós-omlós leveles tésztás apróság a kedves vendégeknek

A leveles tészta nagy könnyebbséget tud jelenteni az általában káoszos konyhai sürgés-forgásban: nagyon gyors, a bolti változat sem ciki, finom, és sós meg édes formában is felhasználható. Sőt, még húsokat is bugyolálhatunk bele! Lássuk ezúttal, hogy milyen sajtos-sós apróságok készülhetnek belőle vendégváró gyanánt.

Nosalty

További cikkek

Fasírtreceptek húsvétra

Kezdő szakácsok, gyakorlott háziasszonyok, az alábbi húsvéti fasírtreceptekből bárki megtalálja azt a rudat vagy golyót, amit az ünnepi asztalra varázsolhat.