Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos-brokkolis csirkemell

Sajtos-brokkolis csirkemell
Sajtos-brokkolis csirkemell
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A gyerekem imádja a brokkolit, így neki szoktam csinálni. Egészséges, mivel a brokkoli immunerősítő, a tejtermékek és a hús kálciumban gazdagok. Gyorsan elkészíthető, könnyű, egészséges recept.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A brokkolit felrakjuk főni egy pár percre babérleveles, citromleves vízbe, míg élénk zöld színe nem lesz.
  2. A tojást, tejfölt, sajtkrémet, mustárt, tejet és főzőtejszínt összekeverjük. Hozzáadjuk a felaprított petrezselymet.
  3. A jénai tál aljába kis olajat öntünk, majd belerakjuk a grillfűszerrel meghintett csirkemellkockákat.
  4. Szépen ráhelyezzük az előfőtt brokkolit, majd ráöntjük a sajtos-tejszínes öntetet. A tetejére pedig sajtot reszelünk és a sütőbe tesszük. Majd addig sütjük, amíg a hús el nem készül.
  • sütési hőfok: 200°C
  • költség: 1800 Ft
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 982
elküldve: 5
receptkönyvben: 244
elkészítve: 5/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Myazs

Mióta szakács: 2010.06.22.
45 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

brokkolis csirkemell, sajtos csirkemell sütőben sütve, sütőben sült sajtos-brokkolis csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

978
brokkoli 1 közepes db
csirkemell filé 1 db
tejföl 150 g
tojás 1 db
dijoni mustár 1 teáskanál
petrezselyem 0 ízlés szerint
sajt 20 dkg
tömlős krémsajt 10 dkg
tej 1 dl
főzőtejszín 2 dl
flekken fűszerkeverék 0 ízlés szerint
citromlé 1 teáskanál
babérlevél 1 db
olívaolaj 1 teáskanál