Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos brokkolifasírt

Sajtos brokkolifasírt
Sajtos brokkolifasírt
40 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (10)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Jön a nyár, jobban esnek a könnyebb ételek! :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A brokkolit kicsire darabolva megpároljuk.
  2. A párolt brokkolit összekeverjük a hozzávalókkal (ha túl száraz, mehet még egy tojás, ha túl nedves, akkor még egy kis zsemlemorzsa).
  3. Ízlés szerint bármilyen fűszerrel meg lehet bolondítani.
  4. Kézzel megformázzuk a fasírtokat, és sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk.
  5. 180°C-os, légkeveréses sütőben készre sütjük. Egyik oldalát 15 percig, másik oldalát 10 percig (sütők eltérése miatt érdemes figyelemmel kísérni, és állítani a hőfokon, ha nagyon pirulna).
  • sütési hőfok: 180°C
  • költség: 700 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 55
össznézettség: 77 584
elküldve: 23
receptkönyvben: 981
elkészítve: 50/50
Facebookon megjelent: 3

szakács

zsoofeeka

Mióta szakács: 2011.04.09.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldségfasírt, sütőben sült brokkolis fasírt, sajtos zöldségfasírt

Hozzászólások (10)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

bacsika1985
bacsika1985 Thu, 2016-08-25 14:40

Megcsináltam, és nagyon finom lett! Csak két tojásom volt, és feleannyi zsemlemorzsát tettem hozzá, a vizet is kihagytam. Szeretem a zöldségfasírtokat, ez megy a kedvencek közé!

632
brokkoli 50 dkg
víz 1 dl
zsemlemorzsa 240 g
sajt 360 g
tojás 3 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
provence-i fűszerkeverék 0 ízlés szerint