r
Nosalty Logó

Sajtos brokkolifasírt

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
zsoofeeka
Sajtos brokkolifasírt
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 632 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2527 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 185 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.1 g

Zsír

  • Összesen
    32.3 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    246 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2413.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    752 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    545 mg
  • Nátrium
    998 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    165.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    365 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    68 mg
  • D vitamin:
    49 micro
  • K vitamin:
    84 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    145 micro
  • Kolin:
    144 mg
  • Retinol - A vitamin:
    340 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    301 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1252 micro
Összesen 632 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    144.5 g

Zsír

  • Összesen
    129.2 g
  • Telített zsírsav
    68 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    983 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9652.4 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    165 mg
  • Kálcium
    3007 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    272 mg
  • Foszfor
    2181 mg
  • Nátrium
    3990 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    196.1 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    662.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1461 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    272 mg
  • D vitamin:
    195 micro
  • K vitamin:
    335 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    582 micro
  • Kolin:
    574 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1359 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    1205 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5010 micro
Összesen 2527 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    9.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    707.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    220 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    160 mg
  • Nátrium
    292 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    107 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    100 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    367 micro
Összesen 185 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A brokkolit kicsire darabolva megpároljuk.
  2. A párolt brokkolit összekeverjük a hozzávalókkal (ha túl száraz, mehet még egy tojás, ha túl nedves, akkor még egy kis zsemlemorzsa).
  3. Ízlés szerint bármilyen fűszerrel meg lehet bolondítani.
  4. Kézzel megformázzuk a fasírtokat, és sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk.
  5. 180°C-os, légkeveréses sütőben készre sütjük. Egyik oldalát 15 percig, másik oldalát 10 percig (sütők eltérése miatt érdemes figyelemmel kísérni, és állítani a hőfokon, ha nagyon pirulna).
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 1158
  • Tegnapi nézettség: 7
  • 7 napos nézettség: 84
  • Össznézettség: 127540
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
zsoofeeka 12 recept

Jön a nyár, jobban esnek a könnyebb ételek! :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek