r
Nosalty Logó

Rumos-morzsás csokitorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Rumos-morzsás csokitorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A kémhez

A tetejére

Összesen 679 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A kémhez

A tetejére

Összesen 8116 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A kémhez

A tetejére

Összesen 313 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.6 g

Zsír

  • Összesen
    38.6 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    603.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    159 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    214 mg
  • Nátrium
    172 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    71.9 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    210 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    199 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    131 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    131 micro
Összesen 679 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    103 g

Zsír

  • Összesen
    463.2 g
  • Telített zsírsav
    170 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    166 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    99 g
  • Koleszterin
    1102 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7245.1 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    171 mg
  • Kálcium
    1911 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    486 mg
  • Foszfor
    2567 mg
  • Nátrium
    2063 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    863.3 g
  • Cukor
    542 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    330.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2516 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    61 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    255 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    197 micro
  • Kolin:
    908 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2385 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    1577 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1566 micro
Összesen 8116 kcal
  • 6% Fehérje
  • 49% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    17.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    280.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    74 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    80 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.4 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    92 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    61 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 313 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A kémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat a cukorral és sóval jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a liszttel összeszitált kakaót és sütőport, végül lazán hozzákeverjük az olajat.
  2. Kikent, lisztezett formába töltjük.
  3. Előmelegített sütőben normál sütéssel sütjük. Tűpróbát végezzünk!
  4. Kihűtjük, 3 lapba vágjuk, és megtöltjük.
  5. A pudingot megfőzzük a tejjel, a margarint a cukorral kihabosítjuk, majd a kihűlt pudiinggal összedolgozzuk, közben adunk hozzá rumot vagy aromát.
  6. Ha betöltöttük a tortát, kenjük be az oldalát is, de a tetejét nem, arra tegyünk félre egy kis krémet.
  7. Tegyük hűtőbe egy éjszakára.
  8. Egy lapos tányérba beletesszük a darált kekszet, a tortát a két kezünk között végiggurítjuk a darált kekszen, így szépen lehet panírozni.
  9. A csokit felolvasztjuk, adunk egy fél dl olajat hozzá, jól kikeverjük, és bevonjuk a tetejét, hagyjuk, hogy csorogjon az oldalára is.
  10. A Hulalát jó keményre felverjük, kevés étel festékkel színezzük, és kedvünkre díszítünk.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 17
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3904
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mivel házilag nem megoldható, hogy az oldala is csokis legyen, ezért így találtam ki, és bejött, tetszik. A Hulala növényi eredetű cukrászati habalap, nagyon jó vele dolgozni.

Hozzávalók

A tésztához

A kémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek