r
Nosalty Logó

Rozmaringos sült kacsacomb (Sült kacsacomb 4.)

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Rozmaringos sült kacsacomb (Sült kacsacomb 4.)
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 37% Zsír

A páchoz

A hús sütéséhez

Összesen 1697 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 37% Zsír

A páchoz

A hús sütéséhez

Összesen 6785 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 37% Zsír

A páchoz

A hús sütéséhez

Összesen 268 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.4 g

Zsír

  • Összesen
    170.2 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    80 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    37 g
  • Koleszterin
    205 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    743.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    410 mg
  • Nátrium
    175 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    245.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    148 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    63 mg
  • D vitamin:
    70 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    91 mg
  • Retinol - A vitamin:
    135 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    129 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    213 micro
Összesen 1697 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    129.7 g

Zsír

  • Összesen
    680.8 g
  • Telített zsírsav
    176 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    320 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    148 g
  • Koleszterin
    821 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2974.8 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    137 mg
  • Kálcium
    232 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    218 mg
  • Foszfor
    1641 mg
  • Nátrium
    700 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.8 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    982.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    590 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    113 mg
  • C vitamin:
    250 mg
  • D vitamin:
    281 micro
  • K vitamin:
    93 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    44 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    216 micro
  • Kolin:
    366 mg
  • Retinol - A vitamin:
    540 micro
  • α-karotin
    52 micro
  • β-karotin
    515 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    850 micro
Összesen 6785 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    26.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    117.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 268 Kcal

Hozzávalók

A páchoz

A hús sütéséhez

Elkészítés

A páchoz

  1. A kacsacombról eltávolítjuk a rajtamaradt tollpihéket és a felesleges hájat. Beáztatjuk vízbe, majd lecsöpögtetjük.
  2. A combok bőrét finoman bevagdossuk.
  3. Elkészítjük a pácot: egy kis tálba kimérjük az olajat, hozzáadjuk a borsot, a sót, a rozmaringot, és az összenyomott fokhagymát, majd egy nagyobb tálba beletesszük a húsokat és leöntjük a páclével.
  4. 24 órán át állni hagyjuk a páclében.
  5. Egy nagy (teflon) tepsibe tesszük a zsírt, majd erre felkarikázzuk a hagymát és a paprikát, errefektetjük rá a combokat.
  6. A tepsit előmelegített sütőbe tesszük, 180 fokon sütjük 2 óráig alufólia alatt. Sütés közben 2-3-szor meglocsoljuk a húst a saját levével.
  7. Kivesszük a tepsit a sütőből. Egy másik üres tepsi aljába teszünk 2 merőkanál kacsazsírt (temészetesen azt, ami kisült a kacsából) és erre tesszük rá a már megpuhultcombokat és 30 percig pirítjuk 230 fokon.
  • Sütés ideje: 150 perc
  • Receptkönyvben: 167
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 42173
  • Feltöltés dátuma: 2009. február 23.

Ajánló

Petrezselymes burgonyát csináltam köretnek hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Finom, viszont eléggé kalóriadús étek, nekem a 4 combból 1 liter kacsazsírom lett.

Hozzávalók

A páchoz

A hús sütéséhez

Címlapról ajánljuk

14 foszlós-omlós leveles tésztás apróság a kedves vendégeknek

A leveles tészta nagy könnyebbséget tud jelenteni az általában káoszos konyhai sürgés-forgásban: nagyon gyors, a bolti változat sem ciki, finom, és sós meg édes formában is felhasználható. Sőt, még húsokat is bugyolálhatunk bele! Lássuk ezúttal, hogy milyen sajtos-sós apróságok készülhetnek belőle vendégváró gyanánt.

Nosalty

További cikkek

Fasírtreceptek húsvétra

Kezdő szakácsok, gyakorlott háziasszonyok, az alábbi húsvéti fasírtreceptekből bárki megtalálja azt a rudat vagy golyót, amit az ünnepi asztalra varázsolhat.