r
Nosalty Logó

Rozmaringos csirkevagdalt diós bundában

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Rozmaringos csirkevagdalt diós bundában
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A csirkevagdalthoz

A mézes káposztához

Összesen 673 kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A csirkevagdalthoz

A mézes káposztához

Összesen 2688 kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A csirkevagdalthoz

A mézes káposztához

Összesen 120 kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44 g

Zsír

  • Összesen
    37.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    187 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1196.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    226 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    105 mg
  • Foszfor
    531 mg
  • Nátrium
    281 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.7 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    376.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    287 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    62 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    133 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    124 micro
  • Kolin:
    201 mg
  • Retinol - A vitamin:
    126 micro
  • α-karotin
    672 micro
  • β-karotin
    1565 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    165 micro
Összesen 673 kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    176 g

Zsír

  • Összesen
    148.5 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    749 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4785.9 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    189 mg
  • Kálcium
    903 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    418 mg
  • Foszfor
    2123 mg
  • Nátrium
    1126 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    154.7 g
  • Cukor
    84 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    1505 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1148 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    248 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    531 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    65 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    497 micro
  • Kolin:
    803 mg
  • Retinol - A vitamin:
    503 micro
  • α-karotin
    2687 micro
  • β-karotin
    6261 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    660 micro
Összesen 2688 kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    6.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    214 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    120 micro
  • β-karotin
    280 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 120 kcal

Hozzávalók

A csirkevagdalthoz

A mézes káposztához

Elkészítés

A csirkevagdalthoz

  1. A zsemlét tejbe áztatjuk.
  2. A csirkemellfilét ledaráljuk a vöröshagymával, fokhagymával és a kinyomkodott zsemlével. Megsózzuk, megborsozzuk, majd egy ágacska rozmaringról lecsipegetjük a leveleket, és aprítva a darált húshoz adjuk.
  3. Hozzáadunk egy tojást, egy evőkanálnyi olívaolajat és jól összedolgozzuk.
  4. Vizes kézzel, evőkanálnyi golyókat formázunk, és darált dió-zsemlemorzsa keverékében megforgatjuk, majd forró zsiradékban aranybarnára sütjük.
  5. A káposztát és egy szál sárgarépát vékonyra vágva, vaj és olívaolaj keverékén pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadunk 2 ek mézet, és felöntjük a fehérborral és készre pároljuk, majd hozzáadjuk a főzőtejszínt, és összeforraljuk.
  6. Miután a vagdalt megsült, basmati rizzsel és a tejszínes-mézes káposztával tálaljuk, amit megszórunk egy kevés darált dióval.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1833
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Elkészítését tekintve rendkívül egyszerű, és ami még inkább javára válik az, hogy nagyon gyorsan elkészül, és még finom is!

Hozzávalók

A csirkevagdalthoz

A mézes káposztához

Címlapról ajánljuk

További cikkek