r
Nosalty Logó

Rozmaringnyárson sült csibe

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
witch
Rozmaringnyárson sült csibe
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 20% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A húshoz

A tálaláshoz

Összesen 188 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A húshoz

A tálaláshoz

Összesen 749 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A húshoz

A tálaláshoz

Összesen 126 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    28.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1538.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    277 mg
  • Nátrium
    1127 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    104.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    103 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    76 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    84 micro
Összesen 188 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    114.6 g

Zsír

  • Összesen
    24.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    365 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6154.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    114 mg
  • Kálcium
    222 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    195 mg
  • Foszfor
    1106 mg
  • Nátrium
    4507 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    417.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    152 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    103 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    49 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    116 micro
  • Kolin:
    412 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    304 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    335 micro
Összesen 749 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.5 g

Zsír

  • Összesen
    4.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1048.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    188 mg
  • Nátrium
    768 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    52 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 126 Kcal

Hozzávalók

A húshoz

A tálaláshoz

Elkészítés

A húshoz

  1. Az olajat elkeverjük a pirospaprikával meg a petrezselyemmel, adjuk hozzá a kockára vágott húst. Lefóliázva rakjuk a hűtőbe legalább 30 percre.
  2. A rozmaring száráról húzzuk le a leveleket, a tetején kb. 5 cm darabon viszont hagyjuk rajta. Szúrjuk a húst az előkészített nyársakra.
  3. Egy sütőlemezt béleljünk ki alufóliával, rakjuk rá a húst, fedjük be alufóliával.
  4. Forró sütőbe rakva sütjük 30 percig, majd a fóliát levéve megpirítjuk.
  5. A tengeri sót elkeverjük a reszelt citromhéjjal, és tálaláskor a húst ezzel szórjuk meg.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20x2
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 192
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7646
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 04.

Ajánló

Pár szem paradicsomot is rakhatunk mellé sülni. 

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Térdig ér a tél még mindig, de jó lenne egy kis rablóhús. Mit lehet tenni? Süssük meg a sütőben!

Hozzávalók

A húshoz

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek