Ropogós gyors karfiol savanyúság recept

Ropogós gyors karfiol savanyúság
Ropogós gyors karfiol savanyúság
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel külföldön élek, a hazai ízekre is vágyom. A férjem is szereti a csalamádét, savanyúságot, így neki szerettem volna kedveskedni a karfiollal, mivel ez a kedvence. A páclevet ki kellett kísérleteznem, hogy az itt beszerezhető anyagokból elkészíthető legyen. Gyors és finom, roppanós recept elfoglalt háziasszonyoknak és külföldön élőknek. :-)))

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Finom ropogós savanyúság, mely bármilyen főételhez kitűnő választás. Én csak úgy magában is szoktam fogyasztani, mert lehűtve isteni diétás nasi a nyári melegben. :-)

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 6 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gyors savanyúság, savanyú karfiol, ecetes karfiol, gyors karfiol savanyúság
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karfiolt áztassuk be egy kis sós vízbe, majd szedjük szét kisebb rózsáira.
  2. Ezután forraljunk vizet a citromsavval, és ebben főzzük át pár percig a karfiolt.
  3. Ezután a többi hozzávalóból készítsük el a páclevet.
  4. A karfiolt rakjuk befőttes üvegekbe, és öntsük le a forró páclével.
  5. Aki szeretné dunsztolja kb. 15 percet 85 fokon, én anélkül készítettem el.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 25
össznézettség: 10 076
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

97