Rizspuding 4. recept

Rizspuding 4.
Rizspuding 4.
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A rizstejporból készített rizstejet nem szeretem meginni, de a belőle készített puding szerintem finom.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: vegán
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

rizses puding, banános rizspuding
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pudingport 1 dl vízzel csomómentesen elkeverjük.
  2. A rizstejport a többi vízzel feltesszük egy kis edényben főni.
  3. 1-2 perc múlva hozzáöntjük a kikevert pudingot, és kevergetve felforraljuk.
  4. Levesszük a tűzről, belekeverjük a margarint, a cukrot és az aromát.
  5. Közben egy nagyobb tálba tördeljük a rizsszeleteket, megszórjuk az őrölt lenmaggal, rákarikázzuk a banánt, és az egészet leöntjük a pudinggal. Jól összekeverjük, és elsimítjuk a tetejét.
  6. Megszórjuk karobporral.
  7. 1-2 perc múlva fogyasztható. (Amikor már kissé megpuhult a rizsszelet, de még nem hűlt ki a puding.)

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 14 655
elküldve: 2
receptkönyvben: 90
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

esz-ter

Mióta szakács: 2011.02.27.
4 recept

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

200