Répás lecsó kolbásszal, gombás gnocchival recept

Répás lecsó kolbásszal, gombás gnocchival
Répás lecsó kolbásszal, gombás gnocchival
70 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy kicsit szokatlan összeállítás, de nagyon finom.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: egytálételek
nehézség: közepes
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lecsó krumplinudlival, gombás gnocchi lecsóval
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát aprítjuk, a paprikát, kolbászt karikára, a répát hosszúkásra vágjuk, a paradicsomot nyolcadoljuk.
  2. Olajon megfonnyasztjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot, valamint a répát, kolbászt, fűszerezzük. Megfőzzük a lecsót.
  3. A krumplit héjában megfőzzük.
  4. A gombákat és a fokhagymát felvágjuk, olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk.
  5. A krumplit megpucoljuk, összetörjük, összekeverjük a liszttel és a tojással, sózzuk, kicsit meggyúrjuk, majd nagyobb nudlikat formázunk. (Aki akarja, villával megnyomkodhatja.) Forró vízben megfőzzük. (Aki akarja, olajban egy kicsit meg is sütheti.)
  6. Tálaláskor szedünk a tányérra gnocchit, mellé lecsót.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 190
elküldve: 0
receptkönyvben: 2
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept
hirdetés

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

706