Rántott zeller recept

Rántott zeller
Rántott zeller
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Barátnőm ajánlotta, és tényleg nagyon finom. :)

hozzávalók / 3 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo vegetáriánus
konyhatechnológia: rántott ételek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
diéta: tejmentes

egyéb elnevezések

zeller rántva, szezámmagos rántott zeller, rántott zeller szezámmaggal
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megpucoljuk a zellert, majd felszeleteljük.
  2. Sós vízben megfőzzük (félig puhára).
  3. Hagyjuk lehűlni, majd ételízesítővel megszórjuk, és bepanírozzuk.
  4. Közepes lángon aranybarnára sütjük.
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 6 894
elküldve: 2
receptkönyben: 85
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Malbe

Mióta szakács: 2012.01.04.
5 recept

Hozzászólások (3)

Malbe
Malbeh, 2012-02-13 15:50

A főzéssel csökken a zeller erős íze.. amúgy a főzés nem olyan sok idő-....

il-di.
il-di.k, 2012-01-31 23:14

A főzést nyugodtan elhagyhatod, a sütés éppen elég lesz a zeller számára. Így időt spórolhatsz. Ez sokéves tapasztalatom. (Elég a besózás és a kb. negyed óra állás.) Üdv.: il-di

Legfrissebb cikkek

Ne hagyd, hogy megbarnuljon!
Ne hagyd, hogy megbarnuljon!
Mitől barnulnak meg a gyümölcsök, zöldségek, veszítenek-e tápanyagaikból, és hogyan lehet megállítani az oxidációt?
Spájzolj be zöldfűszereket télire!
Spájzolj be zöldfűszereket télire!
Hogy hogyan? Erre számtalan lehetőséged van. Segítünk eligazodni, hogy megtalálhasd a neked legmegfelelőbb módszert.
Vigyázat, paradicsomszezon vége!
Vigyázat, paradicsomszezon vége!
Nemsokára eljön a nap, hogy hiába keressük a piacon az ízes, lédús paradicsomokat, csak melegházi nevelésű társaikkal találkozunk. Főzzünk az utolsó adagból finomakat!