r
Nosalty Logó

Rántott tilápiafilé zöldbabbal

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Évi néni
Rántott tilápiafilé zöldbabbal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 10% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Halhoz

Panírhoz

Körethez

Összesen 643 kcal
  • 10% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Halhoz

Panírhoz

Körethez

Összesen 1932 kcal
  • 10% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Halhoz

Panírhoz

Körethez

Összesen 140 kcal
  • 10% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    38 g

Zsír

  • Összesen
    19.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    131 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1976.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    338 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    96 mg
  • Foszfor
    470 mg
  • Nátrium
    987 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    79.6 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    230.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    146 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    140 micro
  • K vitamin:
    106 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    252 micro
  • Kolin:
    119 mg
  • Retinol - A vitamin:
    91 micro
  • α-karotin
    81 micro
  • β-karotin
    615 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1023 micro
Összesen 643 kcal
  • 10% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    113.9 g

Zsír

  • Összesen
    58.3 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    394 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5928.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    221 mg
  • Kálcium
    1015 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    289 mg
  • Foszfor
    1411 mg
  • Nátrium
    2960 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    238.7 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    690.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    438 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    65 mg
  • D vitamin:
    421 micro
  • K vitamin:
    318 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    756 micro
  • Kolin:
    358 mg
  • Retinol - A vitamin:
    272 micro
  • α-karotin
    243 micro
  • β-karotin
    1845 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3069 micro
Összesen 1932 kcal
  • 10% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8.3 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    432.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    74 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    103 mg
  • Nátrium
    216 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    135 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    224 micro
Összesen 140 kcal

Hozzávalók

Halhoz

Panírhoz

Körethez

Elkészítés

Halhoz

  1. A panír hozzávalóit késes aprítóban összedaráljuk.
  2. A halfilét enyhén sózzuk, tojásba, majd a panírba forgatva forró olajban kisütjük. Konyhai törlőn lecsepegtetjük.
  3. A rizst sós vízben megpároljuk.
  4. Egy serpenyőben egy kanál olajon megolvasztjuk a vajat, rádobjuk a babot, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a chilivel és a reszelt fokhagymával. Erős tűzön 3-4 percig pirítjuk. A végén rádobjuk a petrezselymet, átforgatjuk vele, és levesszük a tűzről.
  5. Egy tálka vagy öblös pohár segítségével elkészítjük a kétszínű köretet, és mellé vagy a tetejére tálaljuk a halat.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 10705
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rántott tilápiafilé zöldbabbal
Évi néni 1830 recept

Ebben a melegben valami könnyű ebédet gondoltam. Nem mellékes, hogy kevés időt kellett a konyhában vele munkálkodnom.

Hozzávalók

Halhoz

Panírhoz

Körethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek