r
Nosalty Logó

Rántott camembert pankó morzsában tartármártással

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
timu
Rántott camembert pankó morzsában tartármártással
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A sajthoz

A tartármártáshoz

Összesen 1807 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A sajthoz

A tartármártáshoz

Összesen 1807 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A sajthoz

A tartármártáshoz

Összesen 263 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.4 g

Zsír

  • Összesen
    126.4 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    325 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3194.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    82 mg
  • Kálcium
    700 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    779 mg
  • Nátrium
    1538 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    187.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    491 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    183 micro
  • Kolin:
    198 mg
  • Retinol - A vitamin:
    486 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    265 micro
Összesen 1807 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.4 g

Zsír

  • Összesen
    126.4 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    325 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3194.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    82 mg
  • Kálcium
    700 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    779 mg
  • Nátrium
    1538 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    187.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    491 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    183 micro
  • Kolin:
    198 mg
  • Retinol - A vitamin:
    486 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    265 micro
Összesen 1807 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    18.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    463 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    113 mg
  • Nátrium
    223 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 263 Kcal

Hozzávalók

A sajthoz

A tartármártáshoz

Elkészítés

A sajthoz

  1. A camembert-t vágjuk 4 felé.
  2. Készítsük elő a panírozáshoz szükséges alapanyagokat. A tojást egy csipet sóval kicsit keverjük össze.
  3. Először a lisztben forgassuk meg.
  4. Utána a tojásban.
  5. Fontos lépés, hogy most megint a lisztben.
  6. És még egyszer a tojásban.
  7. Végül a pankó morzsában.
  8. Következő fontos lépés, hogy most tegyük be a fagyasztóba kb. 15-20 percre.
  9. Egy lábosba olajat hevítünk. Kb. 1 cm magas legyen az edényben. Forró olajban kezdjük el kisütni.
  10. Semmiképp ne villával nyúljunk hozzá, mert ha kilyukasztjuk, kifolyik a sajt! Egy csipesz vagy lapát segítségével fordítsuk meg, ha látjuk, hogy az alja már aranybarna. Kb. 2 perc oldalanként. Papírtörlőre szedve lecsepegtetjük.
  11. Most jöhet a villa! Belül folyik, és a pankó morzsának köszönhetően kívül extra ropogós.

A tartármártáshoz

  1. A tartárhoz a tejfölt, mustárt, majonézt keverjük össze, ízesítjük sóval, borssal, pár csepp citromlével és egy csipet cukorral. Felhasználásig tegyük hűtőbe.
  2. Jó étvágyat :)
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 166
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 4508
  • Feltöltés dátuma: 2018. június 23.

Ajánló

Egy üveg jól behűtött sörrel vagy borral az igazi :) Köretként sült krumplit vagy salátát ajánlok.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Itt a Foci VB, mindenki focilázban él. Ilyenkor előkerülnek a sörkorcsolyák, a tv nézős falatkák. A tökéletes rántott camembert belül folyik, kívül ropogós. Sokan csak étteremben esznek rántott sajtot, mert félnek, hogy szétfolyik sütés közben, pedig pár trükköt betartva garantált a siker. Kicsik is, nagyok is imádni fogják. A recept egy adagra készült. Személyenként egy camemberttel számoljunk.

Hozzávalók

A sajthoz

A tartármártáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek