r
Nosalty Logó

Rakott nudli

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Rakott nudli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A nudlihoz

A töltelékhez

Összesen 700 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A nudlihoz

A töltelékhez

Összesen 2798 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A nudlihoz

A töltelékhez

Összesen 210 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    34.1 g

Zsír

  • Összesen
    47.1 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    248 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1759.9 g
  • Cink
    262 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    327 mg
  • Vas
    201 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    486 mg
  • Nátrium
    396 mg
  • Réz
    10 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.1 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    193.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    287 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    25 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    120 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    148 mg
  • Retinol - A vitamin:
    283 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    187 micro
Összesen 700 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    136.2 g

Zsír

  • Összesen
    188.2 g
  • Telített zsírsav
    96 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    992 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7039.6 g
  • Cink
    1047 mg
  • Szelén
    118 mg
  • Kálcium
    1308 mg
  • Vas
    806 mg
  • Magnézium
    160 mg
  • Foszfor
    1943 mg
  • Nátrium
    1585 mg
  • Réz
    41 mg
  • Mangán
    33 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    132.4 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    775.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1147 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    39 mg
  • D vitamin:
    160 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    101 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    481 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    160 micro
  • Kolin:
    593 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1131 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    177 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    749 micro
Összesen 2798 kcal
  • 11% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    14.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    75 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    529.3 g
  • Cink
    79 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    61 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    119 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    86 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    36 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    85 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 210 kcal

Hozzávalók

A nudlihoz

A töltelékhez

Elkészítés

A nudlihoz

  1. A megmosott burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, áttörjük és hozzáadjuk a vajat, lisztet, sót és a tojássárgáját, majd jól összedolgozzuk.
  2. A masszából nudlikat formálunk, kifőzzük és lecsepegtetjük.
  3. A nudli felét kivajazott tepsibe rakjuk, rászórjuk az apróra vágott szalonnát, rásimítjuk a tojásokkal elkevert túrót.
  4. A maradék nudlival és a szalonnával befedjük, meglocsoljuk a tejföllel, és reszelt sajtot szórunk rá.
  5. Megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 64
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5589
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rakott nudli
Salamon Csilla 1202 recept

Magában is laktató étel, de lehet húsok mellé is tálalni:)

Hozzávalók

A nudlihoz

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek