r
Nosalty Logó

Rakott gyöngybab

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
huzsi
Rakott gyöngybab
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 15% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 354 kcal
  • 15% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 2117 kcal
  • 15% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 180 kcal
  • 15% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    28.4 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1005.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    295 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    124 mg
  • Foszfor
    380 mg
  • Nátrium
    171 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    114 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    95 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    215 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    82 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    158 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4794 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 354 kcal
  • 15% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    170.6 g

Zsír

  • Összesen
    68.3 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    349 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6032.2 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    144 mg
  • Kálcium
    1770 mg
  • Vas
    37 mg
  • Magnézium
    745 mg
  • Foszfor
    2279 mg
  • Nátrium
    1027 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    217.7 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    54 mg

VÍZ

  • Összesen
    683.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    569 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1288 micro
  • Kolin:
    500 mg
  • Retinol - A vitamin:
    490 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    945 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    28764 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 2117 kcal
  • 15% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.4 g

Zsír

  • Összesen
    5.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    510.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    150 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    193 mg
  • Nátrium
    87 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    109 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    80 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2436 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 180 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Először is beáztajuk a babot. Közben a hagymát apró kockákra vágjuk, és kevés zsíradékon megpároljuk.
  2. Majd hozzáadjuk az apró kockákra vágott csirkemellett, és megpirítjuk.
  3. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot és a fűszereket., majd a gombát.
  4. A bab minimum 1 órán át ázott, majd leöntjük róla a vizet, és feltesszük friss sós vízbe főzni mindaddig, amíg meg nem puhul.
  5. Ha megfőtt a bab, leöntjük róla a vizet, és egy tepsibe öntjük, majd rátesszük a husis mártást, és a tetejére reszeljük a sajtot.
  6. Addig sütjük, amíg a sajt meg nem pirul.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 76
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3801
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy könnyen elkészíthető ebéd vagy vacsora. Próbáld ki!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek