r
Nosalty Logó

Rakott brokkoli 5. - sonkával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Hoprik ferencné
Rakott brokkoli 5. - sonkával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 1113 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 2224 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 174 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    59.2 g

Zsír

  • Összesen
    87 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    413 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3736.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    831 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    780 mg
  • Nátrium
    1978 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    320.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    544 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    137 mg
  • D vitamin:
    77 micro
  • K vitamin:
    159 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    141 micro
  • Kolin:
    248 mg
  • Retinol - A vitamin:
    492 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    598 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2386 micro
Összesen 1113 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    118.3 g

Zsír

  • Összesen
    174 g
  • Telített zsírsav
    78 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    61 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    827 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7473.2 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    113 mg
  • Kálcium
    1661 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    165 mg
  • Foszfor
    1561 mg
  • Nátrium
    3956 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.7 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    641.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1087 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    273 mg
  • D vitamin:
    153 micro
  • K vitamin:
    317 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    283 micro
  • Kolin:
    497 mg
  • Retinol - A vitamin:
    984 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    1197 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4772 micro
Összesen 2224 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    13.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    586.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    130 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    122 mg
  • Nátrium
    310 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    85 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    374 micro
Összesen 174 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A brokkolit rózsáira szedjük, megmossuk, és sós vízben főzzük 5-6 percig.
  2. A tejfölt, a tojást, a keményítőt, sót, szerecsendiót, ételízesítőt jól összekeverjük.
  3. Egy jénai tálat vagy tepsit kibéleljük baconnel, ráteszünk egy sor brokkolit, meglocsoljuk a tejföllel. Mehet rá a sonka, majd megint brokkoli.
  4. Ráöntjük a maradék tejfölt, és betakargatjuk a baconnal, mehet a sütőbe.
  5. Reszelt sajtal tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 91
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 11303
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rakott brokkoli 5. - sonkával
Hoprik ferencné 55 recept

Mi nagyon szeretjük a brokkolit, levesnek is, rántva is, párolva is. Minden héten előkerül valamilyen formában.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?